KezdőlapBulvárEgybekelt Osváth Zsolt és szerelme: a YouTuber édesanyja születésnapján mondta ki az...

Egybekelt Osváth Zsolt és szerelme: a YouTuber édesanyja születésnapján mondta ki az igent Patriknak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent Osváth Zsolt YouTuber és szerelme, Patrik. A pár már 8 éve van együtt, a nagy napot, amelyen több ismert haza híresség is részt vett, szeptember 10-én tartották.

Igazi álomesküvője volt Osváth Zsoltnak és szerelmének, Patriknak. A Való Világ egykori versenyzője, aki YouTube-videóival vált ismerté, többször beszélt már az esküvőjük szervezéséről, két helyszínen is visszamondták az esküvőt, végül a párnak sikerült megtalálnia egy álomszép helyszínt, ahol végre kimondhatták egymásnak az igent.

„Édesanyámnak – aki már nincs velünk – ezen a napon van a születésnapja, ráadásul rengeteg barátunk van a színházi, zenei és televíziós világból, akiknek a szombat munkanap… ez is hozzájárult a döntésünkhöz, hogy vasárnap tartsuk az esküvőt” – mesélte a Blikknek Osváth Zsolt.

Egybekelt Osváth Zsolt és szerelme: a YouTuber édesanyja születésnapján mondta ki az igent Patriknak
Osváth Zsoltot a nagymamája kísérte oltárhoz – Fotó: OVER media és Kemsei Klaudia

„A magyar törvények szerint persze a miénk egy bejegyzett élettársi kapcsolat lehet, ami szinte a házassággal azonos jogokat biztosít, de számunkra a nagybetűs esküvő volt, méghozzá a sírós fajtából. Mindenki elérzékenyült, és természetesen mi sem bírtuk ki könnyek nélkül. Engem a nagymamám vezetett az anyakönyvvezetőhöz, míg Patrikot az édesapja, mert egyikünk édesanyja sem él már. Ezt a rövid utat könnyezve tettük meg” – tette hozzá a boldog férj.

Bár a helyszínkeresés megnehezítette a fiatal jegyesek életét, végül megtalálták az álomba illő helyszínt, a nagy nap pedig úgy zajlott, ahogy azt eltervezték. Vásáry André énekelte a bevonuló zenéjüket.

A lagzin a Margaret Island adta a talpalávalót, a két vőlegény ruháját pedig Kiss Márk tervezte.Egybekelt Osváth Zsolt és szerelme: a YouTuber édesanyja születésnapján mondta ki az igent Patriknak
Patrik édesapjával vonult az oltárhoz – Fotó: OVER media és Kemsei Klaudia

Osváth Zsolt ezüsttel átszőtt fekete zakót viselt, míg szerelme, Partik fehér overált, amelyhez egy palást is társult.

A fiatal pár esküvő tánc helyett egy légtornász táncot tanult be, segítségükre Vincze Tünde légtornász és Gomez Martin volt.

Egybekelt Osváth Zsolt és szerelme: a YouTuber édesanyja születésnapján mondta ki az igent Patriknak
Zsolt és Patrik nagy pillanata – Fotó: OVER media és Kemsei Klaudia

„Az életünket táncoltuk el, a megismerkedésünket, a ValóVilágot, a nehézségeket, az étterem megszületését, sőt, a majdani gyerekünket is beleszőttük. Gomez jelképezte az életet, amely néha különböző akadályokat gördít elénk, a végén pedig mindketten a levegőbe emelkedtünk” – mesélte a lapnak Osváth Zsolt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet