Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Sors összehozta őket, miután több évig semmit sem tudtak egymásról! Egy fiatal pár különös története.

Az életben vannak olyan különös esetek, fordulatok, történetek, amelyeket még a legjobb forgatókönyvírók sem tudnának kitalálni. Ez igaz Emmy Giberson és a férje Justin Pounder kapcsolatára is.

Ezen a floridai óvodai csoportképen látható Emmy és Justin. A két gyerkőcre még tisztán emlékszik Diana Tar óvónő, aki szerint ez a csoport volt számára a legkedvesebb, mivel nagyon aranyos gyerekek voltak.

Az óvónő arra is emlékszik, hogy Emmy és Justin gyakorlatilag elválaszthatatlanok voltak. Később azonban a 3 és 4 éves gyerkőc életútja más irányt vett, más iskolába kerültek, és nem tartották többé a kapcsolatot.

Az élet azonban tartogatott számukra némi meglepetést: mikor a lány 32 éves lett, úgy érezte, hogy meg kell találnia a lelki társát, amit korábban hiába keresett, nem bukkant rá. Ezután egy társkereső oldalra töltötte fel a hirdetését, és hamarosan óvodástársa, Justin Pounder írt neki egy üzenetet, akiről először fogalma sem volt, hogy ki az, csak azt tudta, hogy érdekli az a pasi.

Később a randi olyan jól sikerült, hogy a fiatalok egymásba szerettek, és rájöttek arra, hogy mennyi közös van bennük, majd egy évre rá házasságot kötöttek.

Hát ilyen mesébe illő történettel ritkán találkozik az ember!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!