Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csak óvatosan a fülhallgatókkal, ugyanis egy fiú ráfeküdt a fülében lévő szerkezetre, és belehalt!

Egy 16 éves maláj fiú életét vesztette annak az áramütésnek következtében, amely a fülében lévő fülhallgatókon keresztül érte a testét, miközben a telefon töltésre volt csatlakoztatva. A végzetes baleset akkor történt, miközben a tinédzser aludt.

Mohammed Aidil Azzahar Zaharin élettelen testét az 51 éves édesanyja találta meg, de ekkor még azt gondolta, hogy fia még alszik, így elment dolgozni. Mikor hazaért, a fiát ugyanabban a testhelyzetben találta. A nő azonnal mentőt hívott, de az orvosok már nem tudtak segíteni a fiún – közölt részleteket a tragikus esetről a metro.co.uk portál.

Az orvosok megállapították, hogy a fiú bal fülében égési sérülések keletkeztek és vérzés is kialakult, majd a boncolási vizsgálat során kiderült, hogy a halál okát áramütés okozta.

Az elhunyt fiú testvére, aki ugyanazt a típusú fülhallgatót használja, elmondta, hogy néha, a kábel érintésekor szokott enyhe áramütést érezni, de ez akkor is előfordult, miközben a fülében volt a készülék.

A fülhallgató márkáját és típusát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!