Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Úgy tűnik, Angelina Jolie mindent elkövet, hogy pokollá tegye volt férje életét. Előbb a gyerekeik felügyeleti jogát tagadta meg tőle, most pedig egy újabb feljelentést tett ellene, ami miatt Brad Pittnek újból meg kell jelennie a bíróságon.

Eldöntötte, tönkreteszi Brad Pitt életét! Angelina Jolie újabb feljelentést tett exférje ellen

Két éve már annak, hogy az egykori Brangelina-álompár beadta a válókeresetet, ám még mai napig sem tudtak zöld ágra vergődni. Jolie mindenképp meg akarja semmisíteni a volt férjét, ezért cseppet sem könnyíti meg a válási procedúrát. A színészt már nem csak a gyerekeitől akarja megfosztani az egykori Mrs. Smith, hanem a pénzétől is.

A CNN-hez eljutott információk szerint, a múlt héten Angelina Jolie újabb panaszt nyújtott be a Los Angeles-i Felső Bíróságon Brad Pitt ellen, akit ezúttal azzal vádol, hogy nem tett eleget a törvényes kötelességeinek, és még egyetlen gyermektartási illetéket sem fizetett ex-feleségének.

„Kötelessége, hogy törlessze a gyermektartási díjat. Brad azonban több mint másfél éve nem fizetett egy centet sem.” – olvasható abban az írott dokumentumban, melyet a színésznő ügyvédje, Samantha Bley DeJean nyújtott be a bírósághoz.

Angelina Jolie nagyon dühös a volt férjére, amiért anyagilag kivonja magát a gyerekek neveléséből, és meg akar bizonyosodni róla, hogy a rá háruló összeg utolsó centjét is megkapja majd Pittől.

„Jolie azt tervezi, hogy az igazságszolgáltatáson keresztül hajtja be az elmaradt gyermektartási illetékeket.” – áll még a CNN által idézett kérelemben.

Az érdekes a történetben csak az, hogy mindeddig nem került nyilvánosságra egyetlen olyan információ sem, mely szerint a bíróság megszabta volna ennek a kötelezettségnek az értékét, melyet a színésznek havonta fizetnie kell. A párnak összesen hat kiskorú gyereke van, három kislány és három kisfiú, melyek felügyeleti jogát egyelőre Angelina Jolie birtokolja.

A színésznő ráadásul idén le szeretné zárni a válást, ezért a kérelmében annak is hangot adott, hogy az ügyvédei együtt fognak dolgozni Brad Pitt jogász-csapatával, csak hogy minél előbb pontot tudjanak tenni a közös múltjuk végére. Ezzel kapcsolatban azonban a színész ügyvédje, Lance Spiegel egyelőre nem nyilatkozott.

Tény, hogy Angelina Jolie már nem szeretné tovább húzni a válópert. Az óceánon túli bulvársajtó azon csámcsog, hogy a világhírű színésznő ismét megtalálta a szerelmet egy nála 7 évvel ifjabb férfi oldalán, akivel közös jövőt szeretne. Angelina és Brad két év házasság és 12 év párkapcsolat után, 2016-ban adta be a válókeresetet.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!