Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elhagyja Magyarországot Andy Vajna fiatal felesége, aki az Amerikai Egyesült Államokba költözik, mert feltett szándéka, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, írja a Blikk a Storyra hivatkozva.

Vajna Timi a Storynak vallott nagy terveiről, amerikai állampolgárságot szeretne, ehhez azonban szigorú törvények vonatkoznak, öt év alatt összesen két és fél évet kell Amerikában élnie, emellett szűksége van jövedelemigazolásra, betegbiztosításra és bejelentett lakcímre.

Vajna Timi Los Angelest választotta lakhelyéül, és éppen kapóra jött, hogy a pár egyik barátjának üresen áll az egyik ingatlana, így Vajna Tímea ki is bérelte azt. Vajna Tímea már több iskolába is beiratkozott, angol nyelvtudását szeretné tökéletesíteni, de a gazdasági ismereteit is szeretné fejleszteni, a színészképzőt is elkezdi majd.

“Mozgalmas időszaknak nézek elébe, ilyen hosszú időre még nem voltam távol az otthonomtól, de alapvetően imádok utazni, így ez meg fogja könnyíteni a dolgot” – mondta Vajna Timi.

Hozzátette, hogy szerencsére az elmúlt időszakban viszonylag sok időt töltött kint, így valamelyest már az Egyesült Államokat is az otthonának tudja tekinteni. A fiatal feleség már Los Angelesből ontja a posztokat közösségi oldalain.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!