KezdőlapBulvárElment fodrászhoz, de sírva jött ki onnan: azt mondja úgy néz ki,...

Elment fodrászhoz, de sírva jött ki onnan: azt mondja úgy néz ki, mint egy Karen

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Carly standup humorista, akinek szörnyű élményben volt része a fodrászszalonban. 300 dollárt költött az új frizurájára, de végül sírva távozott, és könnyek közt viccelődött azzal, mennyire rossz a frizurája.

Carly ellátogatott egy fodrászatba, hogy levágassa és szőkére festesse a haját, de nem volt elragadtatva az eredménytől. Az autóban ülve még egy rövid videót is készített, sírva nevetett, miközben új frizuráját nézegette, és különböző emberekhez hasonlította magát.

„300 dollárt fizettem, hogy úgy nézzek ki, mint egy Karen” – mondta. A “Karen” kifejezés az utóbbi években széles körben elterjedt internetes mém lett, olyan középosztálybeli fehér nőkre utal, akik a viselkedésükkel arra utalnak, hogy úgy érzik, különleges bánásmódot érdemelnek. A Karen-frziura szőkére melírozott, hátul felnyírt, elöl pedig kicsit hosszabb, kettéválasztott.

„Úgy nézek ki, mintha a szülő-tanár egyesült tagja lennék. Esküszöm, nem vezetek kisbuszt. Úgy nézek ki, mintha lenne három fiam, akik baseballt játszanak.”

Fotó: TikTok/icarlyreboot

„Úgy nézek ki, mint aki kuponokat gyűjt. Istenem, nem gyűjtök kuponokat!” – tette hozzá.

Carly elmondta, hogy „eperszőke” árnyalatot szeretett volna, ami a szőke és a vörös közötti átmenet, de a végeredmény két különböző színű réteg lett.

A másik dolog, amiért megbánta, hogy felkereste a fodrászszalont, hogy a 300 dolláros számla mellé még 20% borravalót is hagyott.

A videó gyorsan népszerű lett, de egyesek szerint a haja nem lett olyan borzalmas, mint ahogy gondolja, sőt, valójában jobban áll neki ez a szín, mint az eddigi fekete.

@icarlyreboot

that’s mrs pumpkin to you m’am #fyp #foryou #36SecondsOfLightWork #ShowYourGlow #badhairday #fml #karen #sos

♬ original sound – icarlyreboot

„A színe sokkal jobb, mint volt. Ha a vágással van a gond, menj el egy másik szalonba, hogy megigazítsák.” – írta az egyik hozzászóló. Egy másik pedig viccesen megjegyezte: „Lois Griffin. Bocs, de ezt muszáj volt kimondanom.” (Lois Griffin a Family Guy című sorozat egyik szereplője.)

Mások azonban azt mondták, Carlynak vissza kellene mennie a szalonba, és vissza kell kérnie a pénzét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet