Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Soós Alexandra négy évvel ezelőtt váltott a díjugratásból a súlyemelés világába, azóta Európa legerősebb nője lett.

2018 januárjában ismerkedett meg az erőemeléssel, és mindjárt abban az évben világbajnok lett Szandi, aki ma már Európa egyik legerősebb nője a maga 22 évével. Szandi már elit versenyzőnek számít, meghívást kapott az amerikai US Openre is.

A fiatal magyar lány már most 240 kilót képes megmozgatni, ez egyébként egy európai barnamedve súlya. Célja, hogy bezsebelje a világ legerősebb nőjének járó díjat, amit jelenleg egy amerikai hölgy birtokol.

“Sokkal jobban érdekelt az emberek véleménye, amikor még nem foglalkoztam testépítéssel. Sokkal jobban érdekelt, amikor fiatalabb voltam, ducibb voltam, az zavart, hogy a körülöttem lévő lány vékony.” – mondja Szandi, akit ma már nem érdekel az emberek véleménye.

Szandi még a párját is az edzőteremben ismerte meg, azóta egymást támogatják. A fiatal lány kapott hideget meleget kinézete miatt, sokan bántották. A legtöbben a kinézetébe kötöttek bele, kevesen törődtek azzal, hogy milyen sikereket ért el a sportágban.

A családalapításon is gondolkozik már, de a nőgyógyász szerint, ahhoz, hogy édesanya lehessen, érdemes lesz visszább venni a súlyemelésből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!