KezdőlapBulvárÉvekig kísértette barátnője döntése, aki örökbe adta a lányukat - 35 évvel...

Évekig kísértette barátnője döntése, aki örökbe adta a lányukat – 35 évvel később végre megtalálta őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A férfi soha nem akart lemondani a lányáról, de a barátnője másképp döntött, és miután elveszítette őt, évekig reménytelenül kutatott utána.

Jim Mcaskill több mint 3 évtizeden át kereste a lányát, míg végre megtalálta őt. Amikor újra találkozhattak, az édesapa 51 éves volt, a lánya pedig 35. Jim még a 70-es évek végén tudta meg, hogy a barátnője terhes, de mivel ekkor még csak 15 éves volt, a döntés, hogy mi történjen a lányával, nem az ő kezében volt.

Annak ellenére, hogy Jim szerette volna megtartani a gyereket, a barátnője az örökbeadás mellett döntött.

Jim csak egyszer találkozhatott a lányával, akkor is csak azért, mert a kórházi személyzet a kedvéért megszegte a szabályokat, és megengedték neki, hogy üdvözölje a lányát, és egyben elbúcsúzzon tőle.

A lányt, Devont, ezután elvitték, és az örökbefogadó családjához került.

Jim a rövid találkozás alatt levette a kis nyakláncot a lánya nyakáról, amelyen a neve állt, azzal az ígérettel, hogy egy napon újra találkoznak majd, és visszaadja azt neki.

De mivel Jim nevét kihagyták Devon születési anyakönyvéből, szinte lehetetlen feladat volt megtalálni őt.

Az országos nyilvántartások sem sokat segítettek, de több mint 3 évtizeddel később az elszántan kutakodó édesapa végül a Facebookon talált rá a lányára. A lány neve ekkor már Nicole volt, de Jim a képek alapján azonnal tudta, hogy az ő lánya, hiszen a megtévesztésig hasonlított egykori barátnőjére, Devon édesanyjára.

34 évvel később végre személyesen is találkozhattak

Az évtizedekkel korábban elsuttogott ígéret után végre elérkezett az idő. Egy szállodában találkoztak, és amikor Jim először megpillantotta a lányát, azonnal könnyekben tört ki. Volt nála egy csokor virág, és egyértelműen meghatódott.

Megölelték egymást, és szinte azonnal kialakult közöttük a kötelék.

Amikor Jim szóhoz jutott a könnyektől, elmondta a lányának, hogy mindig is szerette őt, és soha nem mondott le róla. Ez a pillanat egy igazán különleges kapcsolat kezdetét jelentette apa és lánya között.

Ettől a naptól kezdve megosztották egymással életük történetét, hogy pótolják a külön töltött időt.

A fotók bepillantást engednek egész életekbe, és így apa és lánya is megoszthatták egymással életük elmúlt több, mint 3 évtizedének eseményeit. Devon megosztotta édesapjával gyerekkori emlékeit, megmutatta legjobb barátait, és mesélt mindarról, amit átélt.

A nyaklánc, amelyet Jim annak idején „ellopott”, végre visszakerült a helyére.

Devon egyetlen percre sem téveszti szem elől azt, mindig a csuklóján viseli, emlékeztetőül, hogy mennyire szereti őt az apja. „Soha nem veszem le. Hozzám tartozik.” – mondta a lány. Jim mindent megtett, hogy megtalálja a lányát, és most, hogy végre együtt vannak, mindketten nagyon boldogok, és próbálnak minden percet kihasználni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet