KezdőlapBulvár"Ez 10/10-es produkció volt!" - Kovács Aliznak állva tapsoltak a The Voice...

„Ez 10/10-es produkció volt!” – Kovács Aliznak állva tapsoltak a The Voice coachjai

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lenyűgözte a The Voice coachjait Kovács Aliz, aki egy Katona Klári dallal lépett a színpadra az RTL tehetségkutatójának második élő showjában.

Katona Klári Hello című dalával varázsolta el a közönséget és a The Voice coachjait Kovács Aliz. A versenyző produkciója után mind a négy coach állva tapsolt.

„Vannak olyan versenyzők akiket valamiért a verseny során nem nagyon veszek észre, mint másokat és ez a te esetedben is így volt. Most viszont nagyon lebilincseltél, és csodáltalak, ameddig tartott ez a produkció” – mondta a versenyzőnek Manuel. Hozzátette: „Ez 10/10-es produkció volt!”

„Az elejétől kezdve biztos voltam benne, hogy te nem csak egy énekesnő vagy, hanem egy előadó vagy. Nagyon örültem, hogy most egy olyan dalt kaptál, amiben ezt a fajta lelki bőséget, ami van benned, az felszínre tudtad hozni” – fűzte hozzá Trokán Nóra.

„Az első perctől kezdve az egyik kedvencem vagy, konkrétan elmesélted ezt a dalt, és ez egy tökéletes dalválasztás volt, és egy tökéletes produkció” – mondta Curtis.

„Nagyon szerencsés vagyok, mert sok mindenkivel foglalkozom, de nagyon ritka, az olyan előadó, aki a mindennapokból tud meríteni és nem szégyenli az érzéseit. Ebben egy nagyon friss emlék van, ebben a dalban, és mondtam neked instrukciókat, és elképesztő, ahogy felszínre hozol érzéseket” – fogalmazott Miklósa Erika.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet