KezdőlapBulvárEz a fiatal pár egy teherautóban lakik, ha meglátod milyen a lakásuk...

Ez a fiatal pár egy teherautóban lakik, ha meglátod milyen a lakásuk te is megirigyeled!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy saját ház manapság már luxusnak számít, albérletet fizetni pedig nem egy könnyű dolog. Ez utóbbi esetben az ember úgy érzi egy idő után magát, mintha kidobta volna a pénzt az ablakon. Nézzük meg, mit tett két kétségbeesett fiatal.

mobil-haz

Adam Croft és párja Nikki Pepperell megunta már, hogy folyton másnak fizessen azért, hogy lakása legyen. Rájöttek, hogy albérletben lakni a világ legnagyobb őrültsége, de saját otthonra viszont nem volt elég pénzük. Így nem tudtak mást tenni, mint valamilyen ötletesebb megoldást kieszelni.

Végül megvásároltak egy használt Ford Tranzitot, és azt alakították át kényelmes otthonná. Az autó és az átalakítás összköltsége, átszámítva közel négy millió forintba került, de még így is sokkal olcsóbb, mintha saját lakást vettek volna.

A berendezést nagyjából sajátkezűleg készítették el. Láthatjuk hogy mennyire praktikus a kis lakásuk, minden megtalálható benne, amire szükségük lehet. A közeljövőben szeretnék beutazni a mobil lakásukkal Európát.

Nagyon ügyesek!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet