Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az életben nagyon fontosak a saját jól bejáratott kis rituálék, az énidő, kiegyensúlyozottabbá tesz, keretet ad a napnak, jó hatással van a testi-lelki egészségre. A kényeztetést mindenki megérdemli!

Minden nő álma, hogy egy hosszú, fárasztó nap után legyen egy kis ideje magára, amikor megpihen, kikapcsolódik, és végre a háta mögött hagyja a dolgokat. Van, aki olyan szerencsés, hogy a nap lezárása érdekében fordítani tud magára egy kis időt. Gwyneth Paltrow egészen pontosan húsz éve egy jóleső fürdővel zárja a napját, ő aztán tudja, hogy mit jelent az énidő.

A színésznő, akinek Brad Falchukkal és Chris Martinnal kötött házasságából két gyermeke született, a People magazinnak elmondta, hogy miből áll a relaxációs rituáléja.

“22 éves korom óta, amikor Londonban forgattam az Emmát, minden estémet fürdéssel zárom. Beleszerettem ebbe a szertartásba, gyertyákat gyújtok, és iszom egy teát vagy egy pohár whiskyt, attól függően, hogy milyen napom volt” – mondta a színésznő.

Gwyneth Paltrow elmagyarázta azt is, hogyan jött rá, hogy több időt szánjon magára. Azóta minden este sikerült betartania ezt a kis szertartásos szokást.

“Nem gondolkozom sokat, csak minden este beülök a fürdőkádba, és végig csinálom. Szívesen vagyok a gyerekeimmel, ha szükségük van rám, de nekem erre az időre szükségem van, és megadom magamnak. Ez az egyetlen pillanat, amellyel minden nap megjutalmazom magam, bármi is történjen” – folytatta a színésznő.

Ha jobban belegondolunk, nem túl nagy áldozat, bárki beiktathatja az életébe ezt az esti szertartást, nem kell órákat ülni a kádban, akár húsz perc énidő is csodákra képes.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!