Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az október 31-én, 90 évesen a Bahamákon elhunyt Sean Connery hamvainak egy részét Skóciába viszi majd az özvegye, Micheline Roquebrune, a színész kívánsága szerint.

„Visszavisszük Seant Skóciába, ez volt az utolsó kívánsága.” – mondta a színész felesége vasárnap a Scottish Mailnek.

„Azt akarta, hogy hamvainak egy részét a Bahamákon, a másik részét pedig a szülőhazájában szórjuk szét.” – mondta, hozzátéve, hogy amint a koronavírus-járvány miatti korlátozások lehetővé teszik, megszervezik az utat, és teljesítik a színész kérését.

„Amikor újra lehetséges és biztonságos lesz az utazás, akkor a család visszatér vele Skóciába.” – mondta Micheline Roquebrune, aki 45 éven át volt a James Bond filmek sztárjának felesége.

Sean Connery özvegye ugyanakkor egy megemlékezést is szeretne tartani Skóciában.

Az 1930-ban Edinburgh-ban született színész egész életében kötődött Skóciához, olyannyira, hogy még egy tetoválással is tisztelgett szülőföldjének, a karjára a „Scotland forever” feliratot varratta.

Sean Connery álmában halt meg, családja körében. A színész hosszú karriert futott be, amelynek során számos díjat kapott, köztük egy Oscar-díjat, két Bafta-díjat és három Golden Globe-díjat. Halálhíre után a közösségi hálózatokon a filmes világ lerótta tiszteletét. Többek között Daniel Craig, a jelenlegi James Bond, is tisztelgett a nagyszerű színész előtt, aki „meghatározott egy korszakot és egy stílust”.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!