Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Alapjában véve egyáltalán nem meglepő, hogy nem tartotta jó apának a hercegnő Károly herceget, hiszen, mint köztudott, házasságuk egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Diana hercegnő alig húsz éves volt, amikor feleségül vette Károly herceg, és igen nehezére esett számára beilleszkedni a királyi családba, és Károly hűtlensége sem enyhített a helyzeten.

Diana nehezen tudta elfogadni, hogy egész életük a kirakatban zajlik, gyakorlatilag nem volt magánéletük. Egy dolog, ami igazán boldoggá tette az a gyerekei születése volt, miután a fiúk megszülettek ő elsősorban anya volt, és csak másodsorban hercegnő.

Nagyon közeli kapcsolatban állt a gyerekeivel, viszont ez Károly hercegről egyáltalán nem volt elmondható. Károly elsősorban herceg volt, és csak utána következtek az apai teendői, éppen ezért is gondolta úgy a hercegnő, hogy Károly nem túl jó apa. Diana már az első találkozások után elbűvölte a herceget, azonban az kérdéses, hogy a házasságkötéskor igazán szerelmesek voltak-e egymásba.

A The List szerint több jel is arra utalt, hogy valójában nem is voltak szerelmesek egymásba, mint pl. az is, hogy az esküvő napján Károly herceg “elfelejtette” megcsókolni Dianát. A házasságuk ideje alatt pedig az volt a legnagyobb nyomás, hogy Károly herceg Camilla Parkerrel Bowles-al állt szerelmi viszonyban.

Diana hercegnő egyenesen “borzasztó” apának titulálta Károly herceget, amit leginkább azzal támasztott alá, hogy nem figyelt oda a gyerekeire. Harry herceg születésekor pedig még ki is fejezte csalódottságát, hiszen azt remélte, hogy második gyerekük lány lesz. Diana hercegnő azt is kijelentette, hogy “egoista és csak magával törődik”.

Amikor Diana hercegnő váratlanul elhunyt 1997-ben, Vilmos herceg csak 15 éves, Harry herceg pedig csak 12 éves volt. Károly herceg apai szerepe és a családhoz való hozzáállása teljes mértékben megváltozott. Ezt követően sokkal figyelmesebb lett a fiaival, és azóta is megpróbál jobban odafigyelni rájuk, és szorosabb kapcsolatot ápolni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!