KezdőlapBulvárEzt senki sem hiszi el, pedig megtörtént: elvált a feleségétől, hogy nőül...

Ezt senki sem hiszi el, pedig megtörtént: elvált a feleségétől, hogy nőül vegye az anyósát!

-

Nyolc évnyi házasság után, a férj elvált a feleségétől azért, hogy nőül vehesse az anyósát! Azt gondolnánk, ez csupán egy filmben történhet meg, pedig a valóság. A válás után a férfi összeállt a volt neje édesanyjával, és 2007-ben egybe is keltek.

Brenda és Clive immár 31 éve él együtt, holott a viszonyuk messze sem volt zökkenőmentes. A kapcsolatukat sokan elítélték és megvetették, de ők mindvégig kitartottak az érzéseik mellett. Clive korábban Brenda lányának, Irene-nek volt a férje, akitől két lánya is született. De a házasságuk nem működött. Elváltak. Négy évvel később, Clive és az ex-anyósa titokban randizni kezdtek.

„Egymásba szerettünk. Egy este elhívott iszogatni, aztán csak azon kaptuk magunkat, hogy csókolózunk.” – mesélte a nő. Nagyjából így kezdődött a történetük, melyet 1997-ben házassággal pecsételtek volna meg, de Clive-t letartóztatták és jogilag felelősségre vonták, ugyanis a törvény nem engedte meg ezt a fajta házasságot. Mi több, a férfit meg is fenyegették, hogy ha nem áll le, és nem szakít az anyósával, hét év börtönbüntetésben részesülhet.

Pontosan tíz év után, amikor érvénybe lépett egy új európai törvény, mely eltörölte a korábbi jogszabályt (amit mellesleg emberi jogokat sértőnek minősítettek), a szerelmesek végre zöld utat kaptak, és megtehették a nagy lépést, melyre oly sokáig vártak.

„Tisztán emlékszem, amikor hallottam a hírt a televízióban. 2005 szeptembere volt.” – mesélte Clive.

A házasságot ugyanott jegyezték be, ahol 30 évvel azelőtt Clive és Irene egybekelését is. A családjaik azonban nem vettek részt az esküvőn. Sosem támogatták ezt a viszonyt. A pár azonban így sem tágított, hisz nekik csak az számított, hogy együtt legyenek.

Ma már 31 év kapcsolat és 13 év házasság áll Brenda és Clive mögött, ők pedig boldogabbak, mint valaha! Brenda szerint a férje egy igazi úriember, aki állandóan a kedvében jár. 7-ből 24-et együtt vannak, és amit közösen megélnek, az igazi csoda. Clive is csak áradozni tud a házasságáról. Azt mondja, ez a kapcsolat teljesen megváltoztatta, és az életét is más szemszögből látja, mint azelőtt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet