KezdőlapBulvárFalusi Mariann „fogyiguru” lett

Falusi Mariann „fogyiguru” lett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amióta Falusi Mariann életmódot váltott, és látványosan fogy, mindenki őt ostromolja a fogyókúrát illető kérdésekkel. Bár az énekesnő már szinte fogyókúra szakértővé vált, őt mégis hónapról-hónapra kihívás elé állítja a sors, de sikeresen helytáll.

Falusi Mariann három hónapja kezdte el saját „egészségprogramját”. Csatlakozott egy zsírégető klubhoz, ahol lényegében ugyanolyan ételeket ehet, mint korábban, ám mivel zsírégető lisztből és csökkentett szénhidráttartalmú alapanyagokból készülnek, nagyban hozzájárulnak a sikeres súlycsökkentéshez. Ám mivel az énekesnőt a munkája kétszer is külföldre szólította, nem tudta a megszokott ételeit fogyasztani.

„Úgy alakult, hogy Egyiptomban és Amerikában is eltöltöttem egy-egy hetet, ám oda nem tudtam magammal vinni a zsírégető finomságokat. Főként Amerikában rengeteg csábításnak voltam kitéve, de nagyon örülök, hogy bár a kint töltött idő alatt nem csökkent a súlyom, ám nem is gyarapodott. Néha ellenálltam a „kísértésnek”, máskor pedig csak visszafogottan falatoztam abból, amit nagyon megkívántam. Azért nem okozott ez túl nagy nehézséget, mert örülök az eddig elért sikereknek, és azt akarom, hogy ez a továbbiakban is így legyen. Sokkal könnyebben mozgok, már nem okoz problémát lehajolni, ha valami leesik a földre. Az óriási öröm pedig, hogy amikor Amerikában vásároltam pár ruhát, már nem a legnagyobb méretet, hanem eggyel kisebbet vehettem” – árulta el Mariann.

Az énekesnő fogyásának szinte csodájára járnak, úton-útfélen arról érdeklődnek az emberek, hogy mitől sikerült megszabadulnia már közel húsz kilótól. Mariann már szinte fogyókúra szakértővé vált, a mariannalfogyok@gmail.com–ra tömegesen érkeznek az érdeklődő levelek.

„Persze nem vagyok szakember, de az elmúlt hónapok tapasztalatait szívesen megosztom bárkivel. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan érdeklődnek, és biztatnak. A barátaimmal is állandó beszédtéma az életmódváltás, már csak azért is, mert mindenhová viszem a kis dobozaimat, amelyekben a zsírégető ételeim vannak” – mondta Mariann.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet