KezdőlapBulvárFalusi Mariann ezzel a szívszorító dallal búcsúzik Lang Györgyitől

Falusi Mariann ezzel a szívszorító dallal búcsúzik Lang Györgyitől

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, szombaton, május 20-án elhunyt Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dö énekesnője. Zenésztársa és hű barátja, Falusi Mariann egy megható dallal búcsúzik tőle.

Május 20-án távozott az élők sorából Lang Györgyi énekesnő, akit az egész ország gyászol. A Pa-Dö-Dö énekesnője hosszas betegség után, családja és barátai körében hunyt el. 66 éves volt!

Lang Györgyi 2021 decemberében kapott stroke-ot, emiatt beszédközpontja károsodott, jobb karja lebénult, ám ennek ellenére nem adta fel, megőrizte humorérzékét, és a munkát is folytatta Falusi Mariann oldalán.

Az énekesnőt közel 40 évvel ezelőtt, 28 évesen diagnosztizálták sklerozis multiplexszel, a betegség miatt egy idő után kerekesszékbe kényszerült.

Falusi Mariann pár órával barátja halála után egy megható dallal búcsúzott Lang Györgyitől. Mariann Kulka János „Ez a hely” című dalával vett végső búcsút Györgyitől, a dalt ketten éneklik.

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet