KezdőlapHírekMeghalt Lang Györgyi, a Pa-dö-dő énekesnője

Meghalt Lang Györgyi, a Pa-dö-dő énekesnője

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

66 éves korában elhunyt Lang Györgyi, a Pa-dö-dő énekese – írja a Bors. Az énekesnő halálát Falusi Mariann is megerősítette.

Hosszas betegség után távozott az élő sorából Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dö énekesnője! Az énekesnőnél csaknem 40 évvel ezelőtt diagnosztizáltak sclerosis multiplexet, egy idő után tolószékbe kényszerült, ám megbékélt a betegségével, nem hagyta el magát.

Lang Györgyi 2021 decemberében stroke-ot kapott, ennek következtében lebénult a jobb karja, és sérült a beszédközpontja, ám még így sem hagyta el magát, keményen küzdött, a munkába is visszatért barátja, Falusi Mariann oldalán.

Lang Györgyi egyik utolsó interjújában elmondta, leckeként fogja fel a betegségét, megvan az oka annak, hogy megbetegedett.

„Nagyképű voltam, mindent jobban tudtam” – mondta az énekesnő.

Falusi Mariann és Kulka János mindvégig mellette voltak, sokat segítettek az énekesnőnek betegségében. Lang Györgyi egyik utolsó interjúját ITT lehet visszanézni!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet