Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Megasztár egykori felfedezettje, a 27 éves Fekete Dávid öt együtt töltött év után szakított feleségével Cserpes Laurával, majd februárban el is váltak. A fiú viszont újra szerelmes, csillogó szemmel, bár nem túl szabad szívvel kezdene megint egy új kapcsolatot. A lány, ugyanis akibe szerelmes komoly párkapcsolatban él.

Fekete Dávid

Bevallása szerint még soha életében nem csinált ilyet, hogy valakit elcsábítson a szerelmétől, de most valami megmagyarázhatatlan érzés kerítette hatalmába. Olyat érez, amit eddig még soha, az amúgy nem közszereplő lány iránt. Szerelem volt első látásra, és Dávid bízik benne, hogy a lány is ugyanilyen erősen érez iránta. Az énekes mindent megtesz szerelméért, teljes erőbedobással udvarol. Tombolnak az érzelmei titkos ajándékokat és virágot küldözget szerelmének.

Próbálják úgy alakítani a kapcsolatot, hogy amennyire csak lehet tisztességesen játszanak, és senki se sérüljön meg lelkileg. Fekete Dávid igazi úriember módjára udvarol, míg meg nem hódítja választottja szívét, akárcsak a régi időkben minden időt és energiát belefektetve.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!