Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A műsorvezetőt megviseli az ellene irányuló rosszindulat.

Elképesztő felháborodást keltette a minap Sebestyén Balázs, amikor a tiltások ellenére ráment a Balaton befagyott jegére, ezt pedig egy fotóval meg is örökítette, és ki is posztolta közösségi oldalára.

Az internetezők vérszemet kaptak a fotók láttán, többen fel is jelentették a rádióst, ami nagyon megviseli Sebestyént – erről közösségi oldalán számolt be.

“Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás ami engem ért az utóbbi napokban!😔 Rengetegen feljelentettek, hogy a jégre mentem, ezzel szabálysértést követtem el és ezt még büszkén mutogatom is! Hát akkor derüljön ki a teljes igazság! Igazából ez egy kutyamentő akció volt, nem nézhettem tétlenül, hogy egy ártatlan kutya alatt beszakad a jég és az állat bajba kerül! Ezért kellett a jégre mennem! De felhívnám a Magyar Rendőrség figyelmét, hogy ne csak engem büntessenek meg hanem azokat is akik ott voltak velem! Ezt fotókkal is tudom bizonyítani!! Hálisten a kutya jól van, megmentettük és nekem ez a legfontosabb!! 🙏🏻 ( egyébként csak jelzem, hogy a kutya nincs chippelve és oltási könyve sincs) Kérem önöket, hogy a társaimat is vonják eljárás alá és kötelezzék őket a pénzbírság befizetèsére!🤣🤣🤣” – írta Sebestyén Balázs.

Fotó: Sebestyén Balázs/FacebookHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!