KezdőlapBulvárFia esküvőjén jött rá az anya, hogy a fia menyasszonya valójában a...

Fia esküvőjén jött rá az anya, hogy a fia menyasszonya valójában a lánya

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A valóság néha megdöbbentőbb lehet, mint a fikció, és ez ennek az anya-lánya párosnak az esetében különösen igaz. A történetük úgy hangzik, mintha egy szappanopera forgatókönyvéből származna, de ez az eset valóban megtörtént. Az esküvők általában tele vannak drámával, könnyekkel és nevetéssel, de ennek a családnak duplán volt oka ünnepelni.

Egy édesanya, aki fia esküvőjére készült, úgy gondolta, hogy egy mennyet kap azon a napon, de végül ennél többet is kapott – régen elveszett lányát. A nő ugyanis felfedezte, hogy fia menyasszonya valójában az ő rég elveszett lánya. Az eset Kínában történt, március 31-én, Szucsou városában, Csiangszu tartományban, és a nő állítólag a kezén lévő anyajegyről ismerte fel a lányát. A lány hosszú évekkel azelőtt veszett el, de az édesanyja még mindig emlékezett az anyajegy pontos helyére és formájára.

A két nő sírva ölelte át egymást, amikor fény derült az igazságra. Anya és lánya 20 éve veszítették el egymást, az örökbefogadó szülők az utcán találtak rá az elveszett kislányra, befogadták és felnevelték, de titokban tartották a dolgot. Talán, ha jelentették volna az eltűnt gyereket, már évekkel ezelőtt rátalálhattak volna a biológiai szülei.

A vőlegény anyja évekig kereste a lányát, mielőtt örökbe fogadta volna a fiát. Az esküvőn, amikor észrevette az anyajegyet a menyasszony kezén, megkérdezte a menyasszony szüleitől, hogy vajon örökbe fogadták-e a lányukat. A szülőket megdöbbentette a kérdés, mivel a történteket mindenki előtt titokban tartották, de elmesélték, hogy találtak rá a lányra évekkel korábban.

Amikor a menyasszony rájött, hogy a leendő anyósa a biológiai édesanyja, sírva fakadt, és azt mondta, ez a hír boldogabbá teszi, mint maga az esküvő. Amint a rokoni szálra fény derült, természetesen aggódni kezdett amiatt, hogy a saját testvéréhez készül feleségül menni, de gyorsan tisztázták, hogy nincs oka az aggodalomra, hiszen a fiút is örökbe fogadták, ezért az esküvőt a tervek szerint megtarthatták. Így a család ugyanazon a napon két örömteli alkalmat is megünnepelhetett.

Szinte elképzelhetetlen, mit érezhetett az édesanya, aki 20 év után végre megtalálta örökre elveszettnek hitt lányát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet