Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ashton Kutcher, aki Walden Schmidt szerepét alakítja a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban, a legjobban kereső televíziós sztár, derült ki a Forbes magazin toplistájából.

A Forbes szerint Kutcher 24 millió dollárt keresett 2011 májusa és 2012 májusa között.

Charlie Sheen, a Két pasi – meg egy kicsi egykori sztárja, uralta tavaly a Forbes toplistáját. Akkor Sheen 40 millió dollárt keresett.

A színész, akit jelenleg az Anger Managementben láthatunk idén már nem került be az első 10 pozícióba.

A Forbes magazin idei toplistájának második pozícióját Hugh Laurie foglalja el. Dr. House nem egyedül osztozik a második helyen, vele van Ray Romano, a Men of a Certain Age című sorozat sztárja is, mindketten 18 millió dollárt kerestek egy év alatt.

A következő pozíciókat ők foglalják el: Alec Baldwin (“30 Rock”, 15 millió dollár), Mark Harmon (“NCIS”, 15 millió dollár), Tim Allen (“Last Man Standing”, 14 millió dollár), Jon Cryer (“Két pasi – meg egy kicsi”, 13 millió dollár), Patrick Dempsey (“Grace klinika”, 12 millió dollár), Jim Parsons (“The Big Bang Theory”, 8 millió dollár), Johnny Galecki (“The Big Bang Theory”, 8 millió dollár) és Jason Segel (“How I Met Your Mother”, 8 millió dollár).

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!