Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szeptember 8-án, szombaton, 10.30-kor kerül bemutatásra a Disney Csatornán legújabb saját gyártású filmje a Hadd soul-jon. Amerikában a film premierje bombasiker volt, 2012 legnézettebb Disney Csatornás filmje lett.

A történet a klasszikus Cyrano de Bergerac szerelmi történetet öltözteti modernkori ruhába, és három ízig-vérig modern tinédzser sorsát mondja el, akik felfedezik, hogy mennyire fontos hűnek maradniuk önmagukhoz.

A történet Atlantában, Georgiában játszódik, ahol Cyrus DeBarge és a legjobb barátja, Kris McDuffy újra találkoznak gyerekkori barátjukkal, Roxanne Andrews-zal (Roxie), aki ígéretes zenei tehetségként robbant be a köztudatba, és dalíró versenyt hirdet a városban. Cyrus, aki Truth néven dalokat szerez, szívhez szóló dalszöveget ír Roxie-ról megnyeri a versenyt, azonban nagy döbbenetére, a munkáját tévesen Krisnek tulajdonítják. Mivel nem mer szólni a tévedésről, Kris nemcsak a dalszövegért járó pénzt veszi fel, hanem végül Roxie szívét is kezdi meghódítani. Az igazi költőn múlik, hogy legyőzze az önbizalomhiányát, megragadja az alkalmat, hogy felszínre hozza saját valódi énjét, és megvalósítsa álmait. Mindeközben, Cyrusnak meg kell győznie prédikátor apját, hogy a hip-hop zene igenis hordozhat pozitív üzeneteket.

A Hadd Soul-jont a kétszeres DGA győztes Paul Hoen (Camp Rock 2: The Final Jam, JONAS) rendezte, Eric Daniel és Don D. Scott (Barbershop, Barbershop 2: Back in Business) írta, és Danny Teeson (American Idol) és a Brandon Shaw társaság (So You Think You Can Dance) koreografálta. A filmet Atlantában és Mariettában, Georgiában forgatták.

A mozifilm 12 eredeti dalt tartalmaz, melyek olyan zenei producerek, dalszövegírók és előadók által is elismertek, mint a Rock Mafia, Toby Gad, David Banner, Antonina Armato, David Banner, Andy Dodd, In-Q, J-Doe, Glorious Foreman, Adam Hicks (Disney Csatorna ,,Limonádé”, és a ,,Király páros” sorozatának sztárja), Tim James, Steven Jones, Jay L’Oreal, Justin Mobley, Tocarra Phillips, Lindy Robbins, Thomas Armato Sturges, Dapo Torimiro, Anya Vasilenko, Jon Vella, Lambert “Stereo” Waldrip és Adam Watts.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!