Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindenki Magdi anyusa meglepő kijelentést tett a minap.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Fodor Zsóka a Barátok közt egyik legnépszerűbb karaktere volt, amikor színházi szerepei miatt 2009-ben kilépett a sorozatból. A színésznő most a Blikknek adott interjújában azt mondta, szívesen visszatérne a sorozatba.

“Tíz év telt el azóta, hogy egy évnyi könyörgés után a sorozat producere a kérésemre kiírta Magdi anyus karakterét, mivel a színházi munkáim miatt már nem tudtam vállalni. Egy évtized után most úgy érzem, bármikor szívesen visszamennék, de hivatalos megegyezés még nem történt.” – mesélte Fodor Zsóka, aki jelenleg Amerikába készül.

Magdi Anyus fogadott fiával, Schmuck Andorral utazik Amerikába, ezzel pedig ki is pipált még egy dolgot a bakancslistájáról.

“Mivel nincs családom, a munka és az utazás biztosítja a boldogságot, no és persze, a barátaim. Idén ismét kihúzhatok egy sort a bakancslistámról, fogadott fiam, Andor ugyanis elvisz Amerikába. Eddig csak a keleti partot sikerült megnéznem, most úgy néz ki, helikopterrel átrepülünk a Grand Canyon felett, és elmegyünk Los Angelesbe is! Ráadásul egy barátnőmmel utána elutazunk még Monte-Carlóba is, és megnézzük a francia Riviérát!” – tette hozzá a színésznő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!