Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az esküvők mindig örömteli és különleges alkalmak, de Ashley és Will Seaton lakodalma még a szokásosnál is különlegesebb volt, hiszen a vőlegény nemcsak a menyasszonynak fogadott örök hűséget az oltár előtt, de a lány húgának, Hannah-nak is különleges fogadalmat tett: örök barátságot fogadott neki.

Will és Hannah felolvasták egymásnak tett fogadalmukat, a különleges pillanat könnyeket csalt a menyasszony és a vendégek szemébe egyaránt.

Will tudta, milyen sokat jelent Ashley-nek a húga, ezért úgy döntött, hogy Hannah a lánykérésnek és az esküvőnek is a részese lesz.

„Hannah, hálás vagyok, hogy a húgom vagy és a legjobb barátom. Egy vagy a millióból. Megígérem, hogy mindig elviszlek horgászni, rengeteg viccet mesélek neked, és ami a legfontosabb, ígérem, hogy mindig vigyázok rád és nagy testvérként a gondodat viselem.” – mondta a vőlegény sógornőjének.

Szavai könnyeket csaltak Hannah szemébe.

„A sírás küszöbén állt, nekem kellet segíteni neki felolvasni a fogadalmait, az egész nagyon megható volt. Nagyon örülök, hogy részese lehetett az eseményeknek, és nem egyszerűen csak a násznép tagja volt.” – mondta Ashley.

Ashley már kapcsolatuk elején elmondta Willnek, milyen fontos szerepe van Hannah-nak az életében.

„Megmondtam neki, hogy mi családi csomag vagyunk, amikor 2010-ben randizni kezdtünk.”

Will megértette, hogy Ashley-nek hatalmas szíve van, és bármire képes lenne a húga kedvéért, és azonnal befogadta Hannah-t az életébe. Ezért aztán tudta, hogy Hannah a lánykérésből sem maradhat ki. A USA Today szerint Will mindent megszervezett, és előkészítette a fotózást a lánykéréshez, úgy, hogy a képeken Ashley és Hannah is rajta legyenek. Először Hannah előtt ereszkedett térdre, és megkérdezte tőle, lenne-e örökre a legjobb barátja. Hannah teljesen el volt ragadtatva, az arca csak úgy ragyogott a boldogságtól.

„Olyan izgatott volt, én pedig Willre néztem, és azt mondtam: Most valószínűleg én következem, igaz?” – mesélte Ashley a szokatlan lánykérésről.

Ashley hatalmas áldásnak tartja Hannah-t, és kész arra, hogy egész életében vigyázzon rá. Szerencsére talált egy partnert, aki támogatja és megérti a közte és Hannah közt lévő köteléket.

„Will és én nagyon jó barátok vagyunk, ez a kapcsolatunk alapja. Hannah csak megerősíti ezt az alapot.” – mondta Ashley, és hozzátette: „Hannah nagyon függ tőlem. Hálás vagyok, hogy megbízhatok Willben, tudom, hogy mindig vigyázni fog Hannah-ra.”

A különleges fogadalomról videó is készült, sőt, a felvételen az is látható, ahogy Hannah és Will együtt táncolnak.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!