Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy 23 éves nőt súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba, miután a férje leforrázta, mert dühös lett, hogy a felesége felébresztette, és reggelit akart vinni neki az ágyba.

A 28 éves Ali Aye elleni vád súlyos testi sértés, mivel forró vízzel öntötte le feleségét, a 23 éves Rukiyet. A sokkoló eset felháborította a törökországi Konya település lakosait.

A férj állítólag azért öntött forró vizet a feleségére, mert a nő felébresztette őt, hogy ágyba vigye neki a reggelit, de a romantikus gesztus felbosszantotta a férfit, aki még pihenni szeretett volna.

Az eset január 9-én történt Konya városában található otthonukban, írja a Mirror. A pár több mint 5 éve házasodott össze.

A feleség most nyilvánosan is megmutatta borzalmas sérüléseit, az interneten megjelent képeket a törökországi kórházban készítették, ahol a nőt ápolják.

A férfit letartóztatták, majd óvadék ellenében kiengedték, de a lakosság felháborodása és a feleség ügyvédjének közbenjárása miatt ismét őrizetbe vették.

Rukiye a kórházi ágyán mesélt azokról a szörnyű pillanatokról, amiket átélt. A reggelit kedves, romantikus gesztusnak szánta, de a meglepetésből hatalmas botrány kerekedett, ami majdnem tragikusan végződött.

A férfi dühös volt, amiért felébresztette, és kiabálni kezdett vele.

„Mindent előkészítettem, majd bementem, hogy szóljak a férjemnek, hogy az ágyba kapja a reggelit. Ideges volt, megkérdezte, miért ébresztettem fel, és azt mondta, ne zavarjam, ezért kimentem és leültem reggelizni a lányommal. Még mindig idegesen jött be a szobába, és azt mondta, el akar válni tőlem, és megszerzi a lányunk felügyeleti jogát, akármit is teszek. Ezután forró vizet öntött a nyakamra. Az arcomba akarta önteni, de elfordultam. El akartam szaladni, közben a pólóm a bőrömhöz tapadt. Ezután rám öntötte a maradék vizet is, aminek egy része a lányom lábán landolt, a másik része pedig a derekamon. Megpróbáltam elmenekülni, de elájultam a fájdalomtól. Amikor magamhoz tértem, hallottam a lányom kiabálását, és éreztem, ahogy a férjem a hajamnál fogva berángat a fürdőszobába.” – mesélte Rukiye.

Azt is hozzátette, hogy a kislánya kiabálása adott neki erőt, hogy küzdjön az életéért, és amikor a férfi felhívta az apját telefonon, kihasználta az alkalmat, és átszaladt a szomszédba segítségért. Itt menedéket kapott, és kihívták a rendőrséget is.

Amikor megtudta, hogy óvadék ellenében kiengedték a férjét, megrémült, és azt mondta, amíg a férfi szabadlábon van, ő és a lánya veszélyben vannak. Aye szabadon bocsátása egyébként országszerte felháborodást váltott ki.

A férfi korábban többször is utalt rá feleségének, milyen könnyen megússzák a férfiak a nők elleni támadásokat, és egy olyan férfi nevét is emlegette, aki a szomszédjukban lakott, és nemrégen megúszott egy hasonló esetet.

„Nézd csak meg, akár meg is ölhetnélek, itt és most, és senkit nem érdekelne.” – mondta egy alkalommal, amikor meglátott egy ilyen történetet az újságban.

A nyilvánosság nyomása és a nő ügyvédjének panasztétele végül megtették hatásukat, és a hatóságok ismét őrizetbe vették a férfit, aki ellen a vád súlyos testi sértés.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!