Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tovább folytatódik a gyerekelhelyezési ügy L.L. Junior és Hopp Csilla között, az énekes nemrég egy furcsa megállapodást ajánlott gyereke anyjának.

Fotó: Isza Ferenc

L.L. Junior azt szerette volna, ha Hopp Csilla kötelező módon bemutatja neki majd párját, hogy Junior eldönthesse, a férfi alkalmas-e arra, hogy nevelje közös gyereküket, Lacikát. L.L Junior és Hopp Csilla augusztus végén vesztette el gyerekét, Dávidkát, akit egy autós gázolt halálra Zuglóban. A rapper ezután magához vette nagyobbik fiát, aki azóta is nála van, édesanyja csak felügyelet mellett láthatja.

“Mindkét fél arra törekedik, hogy minél hamarabb megegyezzenek. Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás. Ilyen többek között az óvodai és iskolai szünetek, ünnepnapok elosztása vagy hogy a kisfiú kivel és mikor utazhat külföldre, különös tekintettel az Európai Unión kívüli országokra.” – mondta a Blikknek Csilla jogi képviselője, dr. Horváth András.

Az ügyvéd szerint L.L. Junior olyan feltételeket szabott volt párjának, amit Hopp Csilla egyáltalán nem tudott elfogadni, ez pedig gátolja a megegyezést.

“Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával. Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle” – mondta dr. Horváth András.

A rapper ügyvédje szerint teljesen normális, hogy ügyfele szeretné megismerni volt párja leendő párját, hiszen az a közös gyermek mellett fog élni majd.

“Még nem kaptuk meg a Csilla ügyvédje által átírt változatot, így arról, hogy a végleges megállapodás mit tartalmaz majd, még nem tudok nyilatkozni. Ám az igaz, ügyfelem részéről volt olyan kikötés, hogy amennyiben a gyermeke anyjának új párja lesz, szeretne vele találkozni, megismerni őt, mielőtt a gyermek életében részt venne. Azt gondolom, ez abszolút megalapozott elvárás, hiszen bárki vesz részt Lacika gondozásában, esetleg nevelője lesz a gyermeknek, azt szeretné ismerni a szülő” – magyarázta L.L. Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!