Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egyik celeb sem akarta, hogy nyerjen a műsorban.

Gáspár Bea nemrég arról beszélt, hogy mennyi kamu volt a családi realityjükben, erről itt olvashattok, most ismét elkapta az őszinteségi roham, elárulta, hogy egyetlen celeb sem akarta, hogy ő nyerje meg a Konyhafőnök VIP-t, sőt férje, Győzike sem támogatta, hogy jelentkezzen a műsorba.

Bea a Borsnak azt is elmondta, hogy a döntőben egyetlen versenytársa sem támogatta.

“Mindenki félt a főzőtudásomtól, kivéve Kovács Katit, aki vérbeli olimpikonként úgy érkezett, hogy győzni fog, nincs más opciója. Bennem nem volt soha görcsös győzni akarás, még amikor ketten maradtunk a végén, akkor is úgy hittem, ezt a versenyt nem nyerhetem meg vele szemben, de azzal is elégedett lettem volna, ha második leszek.” – ecsetelte Győzike felesége.

“Kata a gondolatot sem tudta elviselni, hogy második legyen, nem is viselkedett velem sportszerűen. Az összes többi celeb versenyző neki szurkolt, az ő öltözőjében volt, őt biztatta. Az én öltözőm kongott az ürességtől, a szerkesztők a lányomat, Evelint hívták fel, hogy jöjjön be nekem szurkolni” – tette hozzá Bea asszony.

Gáspár Győző felesége azt is kiemelte, nem viselte meg, hogy így bántak vele versenytársai.

“Pszichésen és mentálisan megedződtem az elmúlt években. Ha nem így lett volna, én ott összeomlok.” – mondta.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!