KezdőlapBulvárGesztesi nagyfiával főzött

Gesztesi nagyfiával főzött

-

Gesztesi Károly otthon van a konyhában. A Jóban Rosszban Füredije nagyfiával, Márkóval főzött, és menüjével alaposan elkápráztatta a vendégeket. A színész elárulta, őt nem lepte meg Nagy Feró viselkedése, hiszen úgy véli, egy 62 éves embert már nem lehet megváltoztatni, ráadásul a rocker úgy, ahogy van, igazi egyéniség.

Gesztesi otthon van a konyhában, ezért is érezte nagyon jól magát saját napján. Főztje pedig nagyon ízlett a vendégeknek, nem véletlenül figyelt oda arra, hogy kinek milyen az ízlése. Karcsinak nagyfia segített a konyhában.

„Nócira való tekintettel volt padlizsánkrém előételnek, de készítettünk tatárbifszteket, volt hurka, kolbász, szalonna, sertésszűz, vagy éppen fokhagymás tejbe áztatott kacsamáj almával. – mesélte büszkén a színész. – Ráadásul nem is késtem a vacsorával, sőt: a vendégek érkezése előtt jóval kész voltam.”

Karcsi elárulta, őt egyáltalán nem lepte meg Nagy Feró hangos viselkedése, hiszen ő már régóta ismeri a Beatrice frontemberét. Kapcsolatuk hosszú évekre nyúlik vissza, egykor majdnem zenésztársak lettek.

„Ő egy vitriolos humorú, szabadszájú ember, egy rockzenész. Nem egyszer játszottunk együtt a Margitszigeti szabadtéri színpadon, régóta ismerem. Annak, hogy Demcsák Zsuzsa és ő nagyon nem jöttek ki egymással, egyszerű az oka: szembekerült az úrilány és a rocker, és nem fértek meg. Én külön mindkettejükkel kijöttem.” – árulta el a színész.

Nem véletlen, hogy éppen Gesztesi volt az, akit Nagy Feró is kiemelt a társaságból, a rocker Karcsi lakomáján jól érezte magát, és utólag is azt mondja, a színész volt a legjobb asztaltársa.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet