Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Júniustól gigantikus, 3 dimenziós óriásplakátról üdvözlik a Tények híradósai a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapestre érkezőket, és kívánnak jó utat azoknak, akik elrepülnek.

Két darab, 3 dimenziós óriásplakáton tűnik fel a repülőtérre vezető út mentén a TV2 piacvezető hírműsorának híradós párosa, Várkonyi Andrea és Azurák Csaba.

A 70 négyzetméteres billboard gyártása a fotózástól számolva 3 hétig tartott, végleges formáját a helyszínen két nap alatt nyerte el. Elsőként a plakátot feszítették ki a hatalmas felületre, másnap pedig felkerültek a 3 dimenziós élményt nyújtó elemek: a több mint két méter magas repülőgépülések, valamint egy hét méter széles kanapé.

A plakát felállításához kapcsolódóan a Tények híradósai különleges meglepetéssel szolgáltak az egyik londoni járat utasainak, amikor a kapitány és a TV2 nevében személyesen kívántak kellemes utazást a fedélzeten tartózkodóknak.

A TV2 magazinműsora, az Aktív csütörtök este riportban számolt be az eseményről, a különleges óriásplakát pedig hamarosan különleges helyet kap a TV2 egyik csatornaazonosítójában.

Tények – minden este 18.30-kor a TV2 képernyőjén

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!