Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szomorú hírt osztott meg rajongóival Som-Balogh Edina, elhunyt az édesanyja.

Elhunyt Som-Balogh Edina édesanyja. A gyászhírt a színésznő az Instagram-oldalán jelentette be, ahol fájdalmas sorokkal búcsúzik szeretett anyukájától.

„Eljött… Elmentél Édes Drága Mindenem! Anyucika! Hosszú út volt… Fogtuk mindvégig egymás kezét… Nehéz volt… Fájdalmas és gyönyörű! A gyönyörű lelked… A legszebb szíved a világon… Mindig adott reményt… Aki ismer, tudja, min mentünk keresztül kéz a kézben… Aki meg nem, üzenem: örülj a mostnak, szeress, nyugodtan ölelj, mondd ki!… Igen!… Bátran!… Mert Soha nem jön vissza!…. A perc… Az az ITT… Jó volt minden perc veled Édesanya! Köszönöm a legnagyobb örökséget, amit ember örökölhet… A legtisztább szeretet… Tudom mi a helyes… Tudom miért élek… ” – írta a színésznő a fotó mellé.

View this post on Instagram

😢🖤🖤🖤 Eljött… Elmentél Édes Drága Mindenem! Anyucika! Hosszú út volt… Fogtuk mindvégig egymás kezét… Nehéz volt… Fájdalmas és gyönyörű! A gyönyörű lelked… A legszebb szíved a világon… Mindig adott reményt… Aki ismer tudja min mentünk keresztül kéz a kézben… Aki meg nem, üzenem: örülj a mostnak, szeress, nyugodtan ölelj, mondd ki!… Igen!… Bátran!… Mert Soha nem jön vissza!…. A perc… Az az ITT… Jó volt minden perc veled Édesanya! Köszönöm a legnagyobb örökséget, amit ember örökölhet… A legtisztabb szeretet… Tudom mi a helyes… Tudom miért élek… 🦋🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🖤🖤🖤🖤🖤 #szeretlek #tudom #anya #szeretet #csoda #köszönet #mindigegyütt #istenveled #Sötétségvan #amindenem

A post shared by Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) on

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!