KezdőlapBulvárHarry herceg meglepően hasonlít a fiatal nagyapjára! Íme a fotó, mely bejárta...

Harry herceg meglepően hasonlít a fiatal nagyapjára! Íme a fotó, mely bejárta a nagyvilágot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy francia magazin, a Paris Match címlapján bukkant fel a fénykép, mely szinte pillanatok alatt bejárta a nagyvilágot. Maga a fotó nem is lenne akkora szenzáció, hiszen mindenki látott már az ifjú Fülöpről legalább egy felvételt az évek során. Ám a felismerés, hogy az unokája mennyire hasonlít rá, egyszerűen lenyűgöző!

Edinburgh hercege fiatalkorában szakállt viselt, vöröses arcszőrzete pedig remekül illett a kék szemeihez és a pajkos mosolyához – ez Harry esetében is elmondható. Diana és Károly legkisebb gyermeke kiköpött nagyapja!

A magazin címlapján megjelent fényképen Fülöp herceg 36 éves volt.

A szembetűnő hasonlóságot Chris Jackson, királyi fényképész fedezte fel, miután a kezébe került a híres francia magazin egy 1957-béli példánya, melynek borítóján Fülöp herceg díszelgett. A fotóst szavak nélkül hagyta a felismerés.

Mi több, Harry szintén viselte azt az uniformist, melyet Edinburgh hercege azon a bizonyos fényképen viselt, ’57-ben. Az unoka 2012-ben öltötte magára az egyenruhát, egy hivatalos esemény keretében, a Gyémánt-Jubileum körút alkalmával, a Bahamákon.

Nem ez az egyetlen ritka fotó a néha Fülöp hercegről, akinek halála után felesége, II. Erzsébet királynő osztott meg egy ritka közös fotót, amit itt lehet megnézni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet