Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

15 éve követhetjük nyomon az azóta igencsak nagy rajongótábort szerzett Barátok közt sorozat. Szerelmi szálak, izgalmas fordulatok, családi botrányok szórakoztatják 15 éve estéről-estére a rajongókat.

Csomor Csilla újra Barátok közt

Napok óta találgatások között élnek a sorozat kedvelői: vajon visszatér Kertész Géza vagy csak a képzelet játéka áldozatává válik ma este a néző. A ma esti rész mindenképpen izgalmasnak ígérkezik. A forgatókönyvírók visszapörgetik az időt, Vili bácsi közreműködésével betekinthetünk Kinga (Som-Balogh Edina) és Géza (Németh Kristóf) régi közös életébe. Mindkét szereplő egy ideje távozott a sorozatból, de most újra láthatjuk majd őket.

Annak idején Géza menekült a sorozatból, mivel vádalkut kötött a rendőrökkel, az állapotos Kinga (aki nem Géza, hanem Ádám gyermekét várta) vele együtt menekült. A ma esti rész egészen biztosan nagyizgalmakat tartogat, hiszen a halott Magdi anyus is megjelenik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!