Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A most 34 éves Kara Robinson Chamberlain tanulmányozta az elrabolóját, hogy kihasználhassa az első kínálkozó alkalmat a szökésre.

Kara 15 éves volt, amikor elrabolták. A fiatal nő most a TikTok segítségével osztja meg történetét, és próbál tanácsokat adni azoknak a nőknek, akik hasonló helyzetbe kerülnek.

2002-ben Kara egy barátja házának kertjében volt, egyedül, amikor váratlanul megközelítette egy idegen férfi. Fegyvert fogott a lányra, és kényszerítette, hogy beszálljon egy kisteherautóba. A férfi, akiről később kiderült, hogy sorozatgyilkos, Richard Evonitz, megkötözte a bokáját és a csuklóját, és a lakására vitte a lányt.

18 órán át tartotta fogva, ezalatt többször is megerőszakolta. Miután tanulmányozta a férfi viselkedését, házát és holmiját, Kara el tudott menekülni, miközben a férfi aludt.

A sorozatgyilkos elmenekült, amikor észrevette, hogy a lány eltűnt, és később öngyilkos lett, amikor a hatóságok üldözőbe vették.

Kara most arra használja fel borzalmas és megrendítő tapasztalatait, hogy rendőrként másokat oktasson.

A fiatal nőnek több ezer követője van a TikTokon.

„Volt egy kevés hely a bilincs és a csuklóm között, így ki tudtam szabadítani az egyik kezemet. A legjobb tanács, amit adhatok, ahhoz, hogy kiszabadulhass, hogy légy mindig nagyon figyelmes a környezetedre. Egy adott ponton a támadó védelme meggyengül, és ekkor lehetőséged lesz kiszabadulni.” – mondta.

Kara tanácsokat nyújt a traumák leküzdéséhez is, és válaszol követői kérdéseire. Férjnél van, és kétgyermekes édesanya.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!