Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Horváth Tamásnak távoznia kellett a Dancing with the Stars-ból, miután elájult az egyik próbán, és komoly fejsérülést szenvedett. Az énekes közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

Számos pletyka kapott szárnyra a napokban arról, hogy Horváth Tamásnak miért kellett távoznia a Dancing with the Stars-ból, az énekes most úgy döntött elmondja a valós okokat.

Horváth Tamást nagyon megviselte, hogy távoznia kellett a műsorból, kiderült, azért mert egyik próbán elájult, és csúnyán beütötte a fejét. Az orvos két hetes szigorú pihenőre ítélte, ezért nem táncolhat.

Felröppentek olyan pletykák is, hogy az énekesnek táncpartnerével, Sipos Viktóriával volt konfliktusa, mert a felesége féltékeny volt, ez mégsem igaz. Horváth Tamás egy hosszú posztban öntött tiszta vizet a pohárba.

“Köszönöm mindenkinek a rengeteg jókívánságot, köszönöm a támogatást!

Külön köszönet a stábtagoknak, akik az ájulásomat követően, azonnal mentőt hívtak, értesítették a feleségemet, és a mentősök megérkeztéig elláttak. A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást… elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben. A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen. Annyira naív voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk. Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma.

A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam… Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben… Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit mikor az már ledobta a láncot…

Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben a versenyben!

Köszönöm Vikinek ezt a kalandot! 🙏Köszönjük mindenkinek aki szavazott ránk!Sok sikert kívánok a többieknek, lélekben még most is táncolok!❤️🙏” – írta Horváth Tamás az Instagramon.

Fotó: TV2Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!