Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Angelina Jolie és Brat Pitt válása még javában zajlik, ám úgy tűnik mindketten más mellett találták meg a boldogságot.

A pletykák szerint Angelina Jolie egy nála sokkal fiatalabb színésszel, Garrett Hedlund-al jár, ám még így is agybajt kapott, amikor kiderült, Brad Pittre máris rátalált a boldogság, mégpedig egy igen csinos és okos nő oldalán.

A tengerentúli sajtó már jó ideje ír Brad Pitt románcáról, a színész teljesen kivirult, láthatóan egyre boldogabb, új kedvese a Massachusetts-i Egyetem egyik professzora. A csinos építész egy közös projekt során találkozott a világhírű színésszel, az ismerkedésből pedig több lett, ugyanis Brad Pitt már régóta rajong az építészetért és belső designért.

Angelina Jolie egyáltalán nem örült, amikor megtudta kivel jár Brad Pitt, aki még mindig a férje, bár javában zajlik a válás közöttük. Nori Oxman rendkívül csinos, ráadásul nagyon okos is.

The New Woman: Brad Pitt is definitely still single, but a new report from Page Six TV reveals there’s one woman he may be trying to romance. Pitt is spending time with MIT professor Neri Oxman, an acclaimed architect. A source confirmed to the outlet that the two met through a MIT architecture project (Pitt himself is into architecture and founded the Make It Right Foundation, which focuses on building affordable homes for people in need) and are just friends for now. “Brad and Neri instantly hit it off because they share the same passion for architecture, design and art," the source told the outlet. “This is best described as a professional friendship. Their friendship has not turned into romance…as both are cautious and this is, again, more of a professional friendship, but Brad is very interested in spending more time with Neri, she is fascinating.” #love #bradpitt #nerioxman #pagesixtv #romance #gossip #mit #architect #makeitrightfoundation #design #art #vanity #news #nowopo

A post shared by @ zuckerprince on

A Star magazinnak árulkodott Jolie egyik közeli ismerőse: “Az egyik pillanatban még hangosan szitkozódott, a következőben pedig teljesen összeomlott” – mondta.

A pletykák szerint Jolie-t azért zavarja annyira, hogy Brad Pitt Nori Oxmannal jár, mert az kiköpött hasonmása, csupán sötétebb a hajszíne.

#nerioxman

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

#nerioxman

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!