Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A gyermekáldás mindig óriási örömmel tölti el a lelkeket, ám egyes tanulmányok szerint a fiatal kismamáknál a korai szülés kevesebb élettartamot eredményezhet, míg ha valaki középkorban vállal gyereket, arra hosszú élet várhat. A késői anyaságnak valóban számtalan kedvező hatása van és erre az egyik legjobb példa Cameron Diaz, aki 47 évesen vált édesanyává.

2019-ben Cameron Diaz és férje, Benji Madden életében óriási változás állt be, ugyanis a színésznő életet adott első közös kisbabájuknak, amivel aztán nők tömkelegének adott új reményt arra, hogy tényleg bármikor beköszönthet az életünkbe egy új csöppség.

Annak ellenére, hogy a színésznő igyekezett titokban tartani, belső információk szerint hosszú évek óta próbálkoznak a gyerekvállalással, ám mindezidáig nem sikerült teherbe esnie.

„Boldog új évet kíván a Maddens család! Annyira boldogok és hálásak vagyunk, hogy az új évtizedet azzal köszönthetjük, hogy bejelenthetjük első kislányunk, Raddix Madden születését. Az első pillanattól fogva elrabolta a szívünket és kiegészítette a családunkat. Viszont annak ellenére, hogy örömtől csordulva osztjuk meg veletek ezt a hírt, nagyon kérünk, hogy tartsátok tiszteletben a mi kis privát szféránkat. Ennek értelmében mi sem osztunk meg képeket, vagy egyéb más részletet, elég csupán annyi, hogy valóban nagyon aranyos.

Fogadjátok a hírt sok szeretettel, és minden jót kívánunk nektek az új évtizedre, Boldog új évet, Boldog új évtizedet! Szeretettel Cameron és Benj” – írta a színésznő közösségi oldalán gyereke születésekor.

Cameron Diaz fél életét a közönségnek szentelte és most érezte elérkezettnek azt, hogy „időt szakítsak magamra és végre átrendezzem az életem, annak érdekében, hogy újra visszatérhessek a valódi világba.”

Egy a Jimmy Fallonnak adott interjújában Diaz elmondta, hogy minden perc, amit a kislányával tölthet igazi áldás. Sokkal frissebbnek és békésebbnek érzi magát, és próbál minden egyes pillanatot kiélvezni, mert tudja, hogy holnapra már teljesen más lesz, mint amilyen ma volt.

Diaz humorosan megemlítette azt is, hogy mióta megszületett a lánya, a telefonján egyetlen kutyás kép sincs (Cameronék 4 kutyát nevelnek) és a lejátszási listán is már a Baby Shark és az Elmo mesék járnak az élen.

Naomi Cambellnek adott interjújában a soha nem érzett egyensúly érzéséről beszélt. Elmondása szerint a késői anyaság sokkal kevesebb terhet és elvárást ró egy nő nyakába, végre a maga csendjében élheti meg a varázslatos pillanatokat a gyermekével.

„Így akár 107 évig is elélhetnék, úgyhogy nyugi van!” – tette hozzá viccesen.

„Fiatalon családot alapítani természetesnek tűnik, ám az én koromban ez már egy valódi döntés, amiért keményen meg kell dolgoznod.”

Egy biztos, Cameron Diaz sugárzóbb, mint valaha és látszik rajta, hogy az anyaság minden egyes percét imádja. Te mit gondolsz a késői gyermekvállalásról?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!