KezdőlapBulvár"Így nem jó látni az embernek a saját testvérét" - Trokán Nóra...

„Így nem jó látni az embernek a saját testvérét” – Trokán Nóra megszólalt, miután húga kiborult a The Voice-ban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Drámai pillanatoknak voltak szemtanúi mindazok, akik szombat este a The Voice adását nézték. Trokán Nóra húga, a 25 éves Magyar Elektra is jelentkezett a tehetségkutatóba, ám akkora volt rajta a nyomás, hogy elbukott a produkciójában, egyik coach sem fordult meg a székével.

A fiatal lány sírva borult ki a színpadon, és elmondta, sikeres nővérei miatt neki sokkal keményebben kell dolgoznia, hogy elérjen valamit. Elmondja, hogy mindig megkapja, hogy csodálatos, tehetséges, de ott van az a „csak” szó.

„Nekem nagyon nehéz, hogy van két ilyen testvérem, és most is úgy jöttem ide, hogy tudtam, hogy itt a Nóri és úgy éreztem, hogy nekem hatszor jobban kell teljesíteni, mint bárki másnak. Most is úgy jöttem fel a színpadra, hogy már sírtam” – mondta sírva Elekta.

A történtek után Trokán Nóra is megszólalt, az RTL-nek adott interjújában elmondta, már az első hangoknál felismerte húga hangját, ám elfogultsága miatt nem tudott volna tiszta döntést hozni, így inkább nem nyomta meg a piros gombot.

Próbált energiát küldeni húgának a színpadra, ám végül egyetlen coach sem fordult meg a produkció alatt, így Elektra nem juthatott tovább a tehetségkutatóban.

Trokán Nóra egy videóban mesélte el, milyen felkavaró volt húgát így látni a színpadon.

„Amikor elkezdett énekelni, az első hang után leesett, hogy a húgom van a szék mögött. Nem tudom elmondani mi ment végig bennem abban a pár percben, hogy ez most tényleg megtörténik. Éreztem rajta, hogy borzasztóan izgul, próbáltam küldeni neki az energiát” – mondta Trokán Nóra.

Trokán Nóra elmondta, egyáltalán nem volt jó érzés így látnia a testvérét, elfogultsága miatt azonban nem tudott megfordulni a székével, ami biztosította volna a lányt, hogy tovább jusson a tehetségkutatóban.

„Így nem jó látni az embernek a saját testvérét. De ő egy bátor csaj, és ezt ő bevállalta” – mondta Nóra, aki hozzátette, húgában sokkal több van, mint amennyit a produkcióban nyújtott.

Fotó: RTL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet