Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Daniel Moder anyák napi meglepetésétől olvadozik a világháló! Julia Roberts férje ugyanis mosolyra fakasztó ajándékkal lepte meg a nejét, a gesztus pedig a család apraját-nagyját is bevonta.

Hollywood „Micsoda nője”, Julia Robert több mint visszafogott, ha a családjáról és a magánéletéről van szó. Csak annyit szivárogtat ki, amennyit éppen szükséges, és ez érthető is. De most, férjének köszönhetően, a rajongói egy igazán ritka családi pillanatot csíphettek el.

Daniel Moder egy aranyos családi fényképet osztott meg saját Instagram oldalán, anyák napja alkalmából. A fotón természetesen rajta van a mosolygó családanya, Julia Roberts, a „turpisságért” felelős családapa, Moder, na meg a három csemete: a 14 éves Hazel, a 14 éves Phinnaeus és a 11 éves Henry is.

„Te, gyönyörű édesanya ott középen, mindnyájan nagyon szeretünk téged.” – olvasható a fénykép alatti bejegyzésben.

View this post on Instagram

That pretty mama in the middle. We love you so much.

A post shared by modermoder (@modermoder) on

Julia Roberts és Daniel Moder 2000-ben találkoztak A mexikói (The Mexican) című film forgatásán, amelyben a színésznő szerepet kapott, Moder pedig operatőrként dolgozott. Hivatalosan 2002 júliusától alkotnak egy párt, menyegzőjüket Roberts Új-mexikói tanyáján tartották.

2003-ban, Oprah Winfrey műsorában, a színésznő azt nyilatkozta a kapcsolatáról, hogy Moder teljesen megváltoztatta az életfelfogását.

„Azt hiszem, nem az a megfelelő kifejezés, hogy most boldogabb vagyok, mint valaha; inkább elégedettebb vagyok az életemmel. Az életem virágkorát élem.” – fogalmazott Julia Roberts.

„Ezt legfőképpen a házasságomnak köszönhetem. A férjem, Danny, tényleg felgyújtotta a fényt az életemben. Feleségként sok új emberrel találkoztam, és megtapasztalhattam az élet apró örömeit, melyek táplálják a létemet – nem mondhatnám, hogy megváltoztattak, inkább táplálnak a szó legpozitívabb értelmében.” – vallotta a színésznő az Oprahval való beszélgetése során.

View this post on Instagram

Hey.

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Amikor a házigazda azt kérdezte, mégis hogyan tudnak együtt dolgozni, tekintettel Roberts sikerére, a színésznő ezekkel a szavakkal felelt: „A forgatásokon nagyon nyugodt vagyok. Ezekkel a srácokkal hajnali ötkor találkozom, amikor botladozva és ’mi a jóég történik’ arccal megérkezem. Azokban a pillanatokban pontosan tudod, kit milyen fából faragtak. És így jöhetnek létre a legnagyszerűbb barátságok, mert látjuk egymás legjobb és legrosszabb oldalát is.”

Nem meglepő tehát, miért a Moder-Roberts páros testesíti meg az egyik legerősebb és legtartósabb házasságot Hollywoodban!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!