Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azt jósolták neki, hogy magányosan fog meghalni, már bele is törődött a dologba.

Ihos József ismét szerelmes: egy 20 évvel fiatalabb nőt szeret

A 61 éves Ihos József tíz év szingliség után ismét boldog, hiszen életébe beköltözött a szerelem, egy 20 évvel fiatalabb nő személyében. Kedvesét igen jó humorral áldotta meg a sors, a színész Szekeres Éva oldalán ismét megtalálta a boldogságát, ám volt idő, amikor minden reményt feladott erre nézve – írja a Blikk.

“Bármit is építettem magam köré, Éva áttörte azt. Bájos, okos, kedves, ragaszkodó és házias. Mindent tud, a humora is ragyogó. Az első telefonbeszélgetésünkben azt mondta: ‘Már papírom is van róla, hogy forró a vérem: szaunamester vagyok.’ Erre engem is elöntött a melegség.” – mondta a humorista, akinek párja a Lenti Termálfürdő szaunamestere.

A férfi és Éva egy cukrászdában ismerkedtem meg, 15 évvel ezelőtt, kapcsolatuk az interneten fűződött szorosabbra. Majd egy újabb találkozás egybehozta őket. Éva is hasonlóképpen gondolkozik, azt mondja Ihos József számára a tökéletes társ.

Ihos József ismét szerelmes: egy 20 évvel fiatalabb nőt szeret

“Komáromban volt fellépésem, és előtte betértem egy cukrászdába, ahol Éva felszolgálóként dolgozott. Váltottunk pár szót, majd a közösségi oldalamon folytattuk a társalgást, bár addig is évek teltek el. Tetszett, ahogy egy témához hozzászólt, és ezt megírtam neki. Csetelni kezdtünk, és ahogy a levelek hosszabbodtak, szerveztünk egy találkozót. Nem volt könnyű, akkor még messzebb élt a fővárostól, de azóta már Budapestre költözött” – vázolta a lapnak Ihos József.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!