KezdőlapBulvárIliász lett a 2017-es Survivor győztese

Iliász lett a 2017-es Survivor győztese

-

Feri és Iliász között dőlt el péntek este, ki lesz a Survivor 2017-es győztese.

Iliász lett a 2017-es Survivor győztese

Csaknem 50 nap kemény játék és taktika után eldőlt ki nyerte meg az RTL Klub reality-jét, a Survivort. Az egykori szigetlakók szavazatai alapján a szerencse Iliásznak kedvezett, aki Ferivel együtt került a döntőbe.

Feri és Iliász mellett Szandi és Barbi maradtak a végső játékban, Feri, Szandi és Barbi egy végső döntőn mérkőztek meg, közülük Ferinek sikerült bejutnia a döntőbe.

A döntő estéjén Feri és Iliász egy utolsó párbajban mérkőzött meg, amelyben Iliász került ki győztesnek, egy plusz szavazatot kapott az egykori versenyzők szavazatai mellé.

Iliász a győzelem után azonnal felhívta a barátnőjét, és elmondta neki, hogy érte nyerte meg a Survivort, és megígérte neki, olyan élete lesz, amilyenről soha nem is álmodott. Iliász 20 millió forintot nyert a reality győzteseként.

Nézd meg a 2017-es Survivor 10 olyan pillanatát, ami a legemlékezetesebb, a legviccesebb, a legdrámaibb vagy éppen a leginkább megható volt. A plusz egy ráadás pedig már csak hab a tortán!

Te örülsz, hogy Iliász nyerte a 2017-es Survivort?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet