Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Úgy tűnik sok fiatal párt megihletett az Alkonyat filmben látott esküvői jelent, hiszen egyre többen “lopják” le az ötletet a film alapján.

alkonyat-eskuvo1

Sonia Collett, a WantThatWedding oldal tulajdonosa számos fiatalnak segített már abban, hogy az álomesküvő valósággá váljon. A menyasszonyi ruhától egészen a vőlegény kosztümjéig mindent alaposan megterveznek, hogy az az Alkonyat filmben látott jelenetekre hasonlítson.

Természetesen, mind esküvőszervező, Sonia sem kerülhette el az Alkonyat-őrületet, így az ő ajánlatában is megtalálható a tematika. Hónapokig készült, hogy tökéletes “Bella” és “Edward” modelleket találjon, akiken tökéletesen áll a ruha, de a helyszínnel is gondjai voltak. A végeredmény azonban szemmel láthatóan hasonlít az Alkonyat filmben látottakra.

“Valami nagyon különlegeset szerettem volna alkotni, ami tetszik és inspirálja a fiatal házasokat, még akkor is ha nem Alkonyat rajongók.” – nyilatkozta Sonia blogjában.

Lent láthatjátok az Alkonyat tematikájú esküvői fotókat, ha tetszett nyomjatok egy lájkot és mondjárok el véleményeteket kommentben.

alkonyat-eskuvo2

alkonyat-eskuvo3

alkonyat-eskuvo4

alkonyat-eskuvo5

alkonyat-eskuvo6

alkonyat-eskuvo7

alkonyat-eskuvo8

alkonyat-eskuvo9

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!