Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Olyant álmodott, amitől sírva kelt húsvét hétfőn.

Istenes Bence sírva ébredt húsvét hétfő reggelén

Továbbra is Istenes Bence vezeti az RTL Klub túlélőshow-ját, a Survivor második évadát, amelynek forgatásai két hét múlva kezdődnek, ám ez jelenleg megviseli a műsorvezetőt, akinek 50 napra itt kell hagynia terhes párját és kisfiát, Natant.

Csobot Adél jelenleg második gyerekét várja, ám terhessége ideje alatt nélkülöznie kell párját, Istenes Bencét, aki csaknem két hónapra elutazik, hogy felvegyék a Survivor második évadát.

“Ma sírva keltem… épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni… Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, hogy mennyire fontos számomra a családom, hogy milyen jó a technikai kütyük nélkül és hogy a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást.” – írta Bence Instagram oldalára.

“Megfogadtam, hogy változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, hogy mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat.” – üzente az Instagram-oldalán Istenes Bence.

Ma sírva keltem… épp Natantól búcsúztam álmomban, mert indultam Survivort forgatni… Tudjátok, tavaly tudatosult bennem igazán a majdnem két hónap forgatás alatt, h mennyire fontos számomra a családom, h milyen jó a technikai kütyük nélkül és h a nomádságban, szegénységben is milyen boldogan élnek az emberek és mennyire szeretik egymást. Megfogadtam, h változtatok az életemen. Aztán hazajöttem és ezt részben elfeledtették velem a civilizált, rohanós hétköznapok. Viszont 2 hét múlva újra indulok 50 napra és már most nagyon megvisel. Próbálok erős maradni és megérteni, h mit akar nekem tanítani a jóisten ezzel, de nagyon nehéz. Szeressétek egymást és éljétek meg a pillanatokat!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ #ezvanalelkemben #liebe #love #mylove #family #iwillmissyou #2weeksleft #szeretlek

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!