KezdőlapBulvárJákob Zoltán gazdag helyett egy szegény lányra vágyik - a Nagy Ő...

Jákob Zoltán gazdag helyett egy szegény lányra vágyik – a Nagy Ő meg is indokolta, miért!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jákob Zoltán üzletember hamarosan feltűnik a TV2 Nagy Ő műsorában, idén ő próbálja megtalálni szíve választottját. A milliomos vállalkozónak megvan a női ideálja, úgy belsőleg, mint külsőleg.

Jákob Zoltán nagy kanállal falja az életet, a sikeres vállalkozó imád utazni, rajongóinak előszeretettel mutatja meg merre jár. Az üzletember újabb kalandra vette a fejét, a Nagy Ő-ben keresi a szerelmet.

Nemrég a Magyarország Szépe verseny zsűrijének elnökeként nyilatkozott a Borsnak, ahol elmondta, milyen számára az ideális nő.

„Én szeretem a hosszú hajat, a barna szemet a melegsége miatt. Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek. Az ideál megint elindult a vékony felé, ami egy határon túl már nem jó” – mondta az üzletember.

Zoltán életében is előfordult már, hogy nem olyan lányba szeretett bele, aki külsőleg az ideálja volt.

„Megesett, hogy beleszerettem valakibe, a belső értékei miatt. Hosszú évek távlatából azt mondhatom, hogy talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük, ami körülvesz minket” – mondta Jákob Zoltán.

A lap azon kérdésére, hogy szegény vagy gazdag nőt választana, az üzletember a következőt felelte.

„Attól függ, milyen kontextusban kérdezed. Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van – akkor viszont a gazdag is jó” – fogalmazott az üzletember, majd hozzátette.

„Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos” – fejtette ki Jákob Zoltán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet