Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Noha magánéletét hét lakat alatt őrzi, most mégis kiderült Janicsák Veca szakított párjával, kislánya édesapjával.

Janicsák Veca szakított kislánya édesapjával

Az X-Faktorból megismert énekesnő jelenleg A Nagy Duettben szerepel, Simon Kornél partnereként, a Story magazin azonban olyan kérdést tett fel neki, ami alól nem tudott kibújni. A magazin arra volt kíváncsi, mikor fogadnak örök hűséget Ábellel, Emma kislánya édesapjával. Ekkor derült ki, hogy az énekesnő szakított a férfival.

“A szakítás mindig egy hosszabb folyamat része, két emberre tartozik, és épp elég nehéz anélkül is, hogy kiváncsi szemek követnének mindenhová. De annyit azonban szeretnék leszögezni, hogy nem bukkant fel harmadik személy egyikünk életében sem. Nem szeretném elárulni, mikor döntöttünk így” – mondta a lapnak Janicsák Veca.

Veca azt is elárulta, barátok maradtak egykori párjával, nem tőrt össze a szakítástól.

“Nem dőlt össze a világ. Mindig is erős nő voltam, amióta pedig édesanya vagyok, ez csak fokozódott. Itt van Emma, itt mosolyog mellettem, már csak ezért sem tehetném meg, hogy sajnáltatom magam.” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!