KezdőlapBulvárJeff Goldblum, aki 62 évesen lett először édesapa, attól tart, hogy túl...

Jeff Goldblum, aki 62 évesen lett először édesapa, attól tart, hogy túl korán el kell búcsúznia a fiaitól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 68 éves színésznek eszébe sem jutott, hogy apa legyen, de amikor megismerte a feleségét, Emilie Livingstont, megváltozott a véleménye.

Jeff Goldblum karrierje során mindannyiunkat elbűvölt színészi tehetségével. Akár a Jurassic Park matematikusa, Dr. Ian Malcolm szerepében tűnt fel, vagy A függetlenség napja (Independence Day) mérnöke és technológiai szakértője, David Levinson szerepét öltötte magára, a 68 éves színész karizmatikus jelenlétével mindig is lenyűgözte a nézőket.

Goldblum sokat elért a pályafutása során, színészként és zenészként egyaránt. De ami a magánéletét illeti, soha nem gondolta volna, hogy lehetőséget kap egy jelentős mérföldkő, az apaság elérésére. De ahogy mondani szokták, az élet kiszámíthatatlan, és a színész 62 éves korában kapta meg először ezt a lehetőséget. Most, 68 évesen, két kisfiút nevel 38 éves feleségével, a kanadai származású olimpiai tornász Emilie Livingstonnal.

Goldblum korábban kétszer is volt házas. 1980 és 1986 között Patricia Gaul volt a felesége, akivel a Silverado című filmben szerepelt együtt, majd 1987-től 1990-ig Geena Davis, akivel A földi lányok csábítóak (Earth Girls Are Easy) című vígjátékban játszott együtt. De amikor találkozott a tornásznővel az edzőteremben, tudta, hogy ő az igazi.

„Az Equinox edzőteremben voltunk, a Sunset Boulevardon. Megláttam őt egy zsúfolt terem túloldaláról, és teljesen elbűvölve odamentem hozzá, és elkezdtem beszélgetni vele.” – mesélte a színész első találkozásukról. Azonnal érezték, hogy egymásra találtak, és 2014. november 8-án összeházasodtak. Bár Goldblumnak volt tapasztalata a párkapcsolatokban, egészen addig semmi nem győzte meg őt arról, hogy szülő legyen. De ez megváltozott, amikor Emilie belépett az életébe.

„Soha nem gondoltam rá, hogy megteszem.” – mondta Goldblum egy interjúban, amit a Radio Times-nak adott. „Soha nem érdeklődtem különösebben szenvedélyesen az apaság iránt, és nem is képzeltem el ezt magamnak – nincsenek unokahúgaim vagy unokaöccseim, és azelőtt soha nem láttam még szülést.” – tette hozzá. Bár tart tőle, hogy hamarabb búcsút kell vennie a gyerekeitől, mint a legtöbb szülőnek, az apai ösztönei azonnal beindultak, amikor fiai megszülettek.

„A korábbi házasságaimban volt némi fantáziálás erről, de semmi komoly. És mindig azt gondoltam, hogy ez jó dolog, mert így nem volt az a sok dráma a gyerekekkel a szakítások körül.” – mondta a színész. Bár tudta, hogy ha ebben a korban apa lesz, egészen másképp alakulnak a dolgok, mégsem tudott ellenállni annak, hogy családot alapítson.

Jeff Goldblum először a The Letterman Showban közölte a hírt, hogy hamarosan apa lesz. „A feleségem terhes. A harmadik hónapban jár. Az esküvőnk előtti napon mondta el nekem.” – mondta sztár. 2015. július 4-én megszületett a pár első fia, Charlie Ocean Goldblum. Aztán két év múlva, 2017-ben újabb taggal gyarapodott a család, amikor megszületett második fiuk, River Joe Goldblum. Livingston ekkor megosztott néhány képet az Instagramon a családjáról, és azt írta: „El sem hiszem, hogy már egy hete! River Joe Goldblum 2017. április 7-én 8:53 órakor született. Charlie Ocean olyan édes és gondoskodó bátyja. Nem is lehetnénk boldogabbak. @jeffgoldblum a mi kősziklánk, és továbbra is kivételesen szerető és szenvedélyes apa! Imádom ezeket a fiúkat!”

Jeff Goldblum valójában nagyon is helyesnek érezte, hogy gyerekei életének ebben a szakaszában születtek. „Úgy érzem, éppen időben vagyok, és szeretem a fiainkat. Úgy tűnik, minden tökéletesen alakult. Nagyon értékelem mindezt.” – mondta az US Weekly magazinnak. Ugyanakkor az, hogy a 60-as éveiben lett apa, aggasztja is őt, hiszen tudja, hogy nem lehet a fiai mellett életük nagy részében.

„Szó sincs arról, hogy ne gondolnék erre. Nem akarok idő előtt elbúcsúzni tőlük.” – mondta a The Times-nak. Goldblum azt reméli, hogy az anyatermészet minél inkább elodázza az elkerülhetetlent, hogy több időt tölthessen a fiaival. De a helyzet komolyságát félretéve, a színész megtalálta a nem mindennapi helyzet humoros oldalát is. Azzal viccelődött, hogy a családjának olyan iskolát kell majd keresnie, ahol van rámpa a tolószékeknek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet