KezdőlapBulvárJennifer Aniston sajnálja a nőket, akik plasztikai műtétet választanak, hogy megváltoztassák a...

Jennifer Aniston sajnálja a nőket, akik plasztikai műtétet választanak, hogy megváltoztassák a kinézetüket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jennifer Aniston évtizedek óta Hollywood egyik ikonikus színésznője. A Jóbarátok Rachel Green-e ikonikus szerepével vált híressé, a sorozat világsztárrá tette, azóta pedig számtalan szerepet vállalt, és mindegyiket abszolút könnyedén alakította.

Hatalmas karrierrel büszkélkedhet, de a kiváló munkája ellenére az emberek még mindig megjegyzéseket tesznek az 53 éves színésznő kinézetére, valamint feltételezésekkel élnek a szerelmi életéről.

Jennifer Aniston azonban bevallotta, hogy nem feküdt kés alá, hogy megváltoztassa kinézetét, kivéve “egy több mint 12 évvel ezelőtt helytelenül elvégzett orrsövényferdülés korrekciója miatt”. De ez nem törli el azt a tényt, hogy óriási nyomás nehezedik rá, hogy egy bizonyos módon nézzen ki, hiszen a filmiparban a tökéletes külső elengedhetetlen.

A Yahoo Beauty-nak adott interjújában Jennifer Aniston leszólta a “Hollywoodban uralkodó nyomást, hogy kortalannak kell lenni”, hozzátéve, hogy a nők a bizonytalanságukat műtétekben vezetik le.

“Hollywoodban nagy a nyomás, hogy kortalanok legyünk. Azt hiszem, annak voltam tanúja, hogy a nők megpróbálnak kortalanok maradni azzal, amit magukkal tesznek. Hálás vagyok, hogy tanulhatok a hibáikból, mert én nem fecskendezek sz-t az arcomba” – magyarázta a színésznő.

“Látom őket, és megszakad a szívem. Arra gondolok, hogy ‘Ó, Istenem, ha tudnátok, mennyivel öregebbnek tűntök’. Megpróbálják megállítani az órát, és csak egy bizonytalan embert látsz, aki nem hagyja magát csak úgy öregedni” – tette hozzá Jennifer.

A Stylist Magazine szerint, amikor a színésznő betöltötte az 50-et elárasztották a pletykák a korát illetően.

“Az 50 volt az első alkalom, amikor azt gondoltam, hogy ‘Hát, ez a szám'” – mondta.

“Nem tudom, mi ez, mert nem érzem magam másnak. A dolgok semmilyen módon nem zárulnak le. Fizikailag hihetetlenül jól érzem magam. Szóval furcsa, hogy hirtelen olyan megjegyzéseket kapok, hogy ‘Csodálatosan nézel ki a korodhoz képest’. Azt hiszem, ki kell alakítanunk egyfajta etikettet az ilyen párbeszéddel és szóhasználattal kapcsolatosan”.

“Nagyon szeretném, ha meg tudnánk változtatni a szemléletünket az [öregedésről] mint negatívumról, mert ez mindannyiunkkal megtörténik. Csak nagyon jónak kell lennünk a bőrünkkel – csak nagyon jól kell vigyáznunk rá” – mondta az Allure magazinnak.

“Tartsuk egészségesen, és ápoljuk – ahogyan az autónkat, ahogyan a háztartási eszközeinket, ahogyan minden mást is ápolunk, amit ápolunk”.

De hogyan is sikerül Jennifer Anistonnak ilyen fiatalosnak megmaradna?

“Érzelmileg és mentálisan azt mondanám, hogy csak arról szól, hogy szeresd magad és szeresd azt, amit kaptál – hogy igazán értékeld és vigyázz rá. Mivel ez az egyetlen test, amit kaptunk, nagyon jól kell figyelnünk arra, hogy mit eszünk, és hogyan ápoljuk a bőrünket – rendkívül fontos a jó alvás, és a hidratálás vízzel, vízzel, vízzel. Ez annyira fontos, hogy megkapjuk azt az extra ragyogást” – mondta a Vogue-nak.

De a sok víziváson, az elegendő alváson és a naptej használatán túl a színésznő ügyelt arra is, hogy egészséges életmódot folytasson.

“De őszintén szólva, szerintem csak igazán jó gyümölcsöket és zöldségeket kell enni, kevesebb sült ételt, persze – a sült ételek szörnyűek, az üdítők szörnyűek. Csak gyümölcsök és zöldségek, egészséges sovány fehérjék és víz” – fogalmazott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet