Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Károly walesi herceg, a brit trónörökös üzenetet tett közzé, miután kikerült a karanténból.

A 71 éves herceg, akinek korábban pozitív lett a koronavírus-tesztje, mostanra felépült, de továbbra is betartja a társadalmi távolságtartás és az általános elszigeteltség előírásait. Bár feleségének, a 72 éves Kamillának negatív lett a tesztje, ő a hét végéig még karanténban marad.

„Amint azt mindannyian megtapasztalhattuk, ez egy furcsa, frusztráló és lesújtó tapasztalat, amikor nem lehetséges a család és a barátok jelenléte, és hirtelen megszűnnek az életünk normális struktúrái.” – mondta Károly herceg.

„Ezekben a kiszámíthatatlan és nehéz időkben a feleségem és én leginkább azokra gondolunk, akik elvesztették a szeretteiket, és azokra, akik megbetegedtek, karanténba kerültek, és egyedül vannak” – tette hozzá.

A herceg méltatta az egészségügyi alkalmazottak munkáját, akik hatalmas kockázatot vállalva „önzetlenségükkel és odaadásukkal” az egész nemzetet büszkévé tették.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!