KezdőlapBulvárKároly király "kétségbeesetten" szeretné látni unokáit, Archie-t és Lilibetet, miután rájött, hogy...

Károly király „kétségbeesetten” szeretné látni unokáit, Archie-t és Lilibetet, miután rájött, hogy „az élet túl rövid”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Károly király állítólag fontolgatja, hogy idén nyáron meghívja Harry herceget és Meghan Markle-t a Balmoral kastélyba, mivel kétségbeesetten szeretné látni az unokáit.

Károlynak állítólag az a célja, hogy helyrehozza a megszakadt családi kötelékeket, és szorosabbra fűzze a kapcsolatot az unokáival, ami érthető is lenne, hiszen a 75 éves uralkodó szinte alig találkozott Archie-val és Lilibettel, mióta megszülettek, és nagyon szeretne több közös pillanatot tölteni velük.

Egy királyi körökben jól értesültnek tartott bennfentes a Page Six-nek nyilatkozva így fogalmazott ezzel kapcsolatban: „El tudom képzelni, hogy Károly kétségbeesetten szeretné látni a gyerekeket, és olajágat nyújt Meghan és Harry felé. Lehet, hogy úgy dönt, hogy az élet egyszerűen túl rövid. Balmoral valóban tökéletes, nyugodt hely egy újraegyesüléshez. Ha úgy dönt, hogy meghívja őket, Harrynek és Meghannak biztosan bele kell egyeznie a látogatásba.”

Harry herceg és Meghan Markle megtörték a csendet, miután kiderült, Katalinnál rákot diagnosztizáltak
Fotó: Shutterstock

Mióta Harry és Meghan 2020-ban visszaléptek a királyi családban betöltött szerepüktől, csak ritka alkalmakkor tértek vissza az Egyesült Királyságba, és a gyerekeket csak egyszer vitték magukkal, II. Erzsébet királynő platina jubileuma alkalmából.

Meghan a királynő 2022 szeptemberi állami temetése óta nem tette be a lábát Nagy Britanniába, és úgy döntött, hogy kihagyja Károly koronázását 2023 májusában.

Ráadásul Sussexék egy sor kemény, bombasztikus kijelentést tettek a királyi család életéről, többek között az Oprah Winfreynek adott interjújukban, és a Netflix brutális dokumentumfilm sorozatában, a Harry & Meghan-ban.

Bár Harry érdeklődést mutat a családjával való békekötés iránt, különösen azután, hogy értesült Károly király és Katalin hercegné rákbetegségéről, Meghan Markle több fenntartással viszonyul a királyi családhoz.

Harry és Meghan gyerekeikkel – Fotó: alexilubomirski/Instagram

Minden feszültség ellenére, amikor februárban kiderült Károly betegsége, Harry hazautazott, hogy találkozzon az édesapjával. Bár a privát találkozás a Clarence House-ban csak fél órán át tartott, felcsillantotta a reményt, hogy még több családi összejövetelre kerülhet sor.

A látogatás után a Good Morning America című műsorban folytatott beszélgetés során Harry herceg kifejezte szándékát, hogy visszatér az Egyesült Királyságba szakmai elfoglaltságai miatt, és amikor csak lehet, szeretne találkozni az apjával.

A május 8-án a Szent Pál katedrálisban tartandó mise, amelyet a Harry herceg által alapított Invictus Games sportesemény megalapításának 10. évfordulója alkalmából rendeznek, sokak szerint nagyszerű alkalom lehet Sussexék visszatérésére az Egyesült Királyságba, és sokan azt várják, hogy ezúttal Archie és Lilibet is elkísérik a szüleiket.

A New magazin szerint egy forrás elárulta, hogy május 6-án, Archie ötödik születésnapján családi ünnepséget terveznek. Az ötlet az volt, hogy már másnap magánúton repüljenek az Egyesült Királyságba, és a gyerekeket egy titkos helyszínen tartsák, ahol találkozhatnak a családtagokkal.

Meghan azonban állítólag aggódik a gyerekei biztonsága miatt, ezért a bennfentes miatt egyáltalán nem biztos, hogy vállalják az utat.

„Mostanra eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban. A helyzet most arról szól, hogy a család fokozott biztonsággal vegyen részt a rendezvényen, vagy Harry egyedül utazzon” – mondta a királyi családhoz közel álló forrás.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet