KezdőlapBulvárKatalin és Vilmos először kettesben György születése óta

Katalin és Vilmos először kettesben György születése óta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amióta György herceg, mondhatnánk akár azt is, hogy a világ szeme fénye, megszületett először mozdultak ki kettesben otthonról estére.

vilmos-kate

A brit hírességek kedvenc eseményük a Tusk alapítvány gálaestje, mely minden évben igen nagy közkedveltségnek örvend: Katalin és Vilmos is előszeretettel látogatják, így tettek az idén is. Az idei gálaesten igencsak nagy port kavart, hogy jelen volt a hercegi pár kettesben.

Mindenki az ifjú hercegről érdeklődött, és mondhatni, a bál igencsak György körül forgott. A pár egész este a fiukról beszélt, nagy volt az érdeklődés, sok volt a kérdés, ők pedig egyáltalán nem bánták ezt. Közben pedig azért feszültek voltak, mivel eddig még nem fordult elő, hogy egyikük sem legyen a trónörökös mellett.

Beszámolók szerint Katalin remekül nézett ki: beragyogta a báltermet, csillámló-flitteres ruhája minden szemet odavonzott. Az anyaságtól pedig még vidámabb volt mint eddig.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet