KezdőlapBulvárKate Hudson és Kurt Russell kapcsolata bizonyítja, hogy az igazi apát nem...

Kate Hudson és Kurt Russell kapcsolata bizonyítja, hogy az igazi apát nem feltétlenül a születésekor kapja meg az ember

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy új kapcsolat kihívást jelenthet a pár számára, különösen, ha már gyerekek is vannak a képben. A szülőknek nehéz lehet megosztaniuk magukat a gyerekeik és az új párjuk között, de ha ez a két oldal találkozik, nagyszerű kapcsolat alakulhat ki.

Kate Hudson és mostohaapja, Kurt Russel, kapcsolata pontosan ilyen kitűnő példa.

A Kurt Russel és Kate édesanyja közti kapcsolat egészen különleges

Kurt Russel és Goldie Hawn először a The One and Only, Genuine, Original Family Band című film 1968-as forgatásán találkoztak, és bár kettejük között azonnali vonzalom támadt, az időzítés nem volt megfelelő, de 1983-ban újra találkoztak, és randevúzni kezdtek. Ekkor már mindketten szülők voltak, Kurt egy fiú, Boston, édesapja volt, Goldie-nak pedig két gyereke volt Bill Hudson zenésztől, Oliver és Kate.

A két hollywoodi sztár, Kurt és Goldie, a maga útját járta, közös otthont és egy nagy, boldog családot hoztak létre, de azóta sem házasodtak össze. Közel 4 évtizednyi együttlét után a pár kapcsolata erősebb, mit valaha.

Kurt Russel gondoskodott Kate-ről és Oliverről

Miután Bill Hudson kikerült a képből, Kurt belépett a család életébe, és teljes mértékben elfogadta új szerepét apaként. Goldie-t teljesen lenyűgözte az, ahogy Kurt a gyerekekkel bánt. „Csodálatos volt velük, annyira természetes.” – mondta a színésznő.

Kate az évek során mindig is az apjaként tekintett Kurt Russelre, nem a mostohaapjaként.

Kate mindössze 3 éves volt, amikor Goldie először vitte haza a színészt. Kurt leült mellé, és nézte, ahogy alszik, és hamarosan csodálatos kötelék alakult ki közöttük, ami azóta is tart. Kate mellette nőtt fel, és nagyszerű kapcsolata volt az „apukájával”.

„Ő olyan ember, aki egész életében első számú prioritássá tette a családját. Soha nem hiányzott egy iskolai előadásról, focimeccsről, hokimeccsről, táncbemutatóról, és még sorolhatnám” – mondta a színésznő.

Kurt Russel a szívébe fogadta Kate-t, és ezzel bebizonyította, hogy az apaság többet jelent a rokonságnál. A színész mind a mai napig nagy becsben tartja Kate gyerekkori emlékeit.

„Kate számára ezek közül a piros betűs, különleges napok közül sok az iskolai színdarabokat jelentette, vagy egy dalt, amit elénekelt. Hallottam őt a hálószobájában, majd bekukkantottam a szobába, és láttam, ahogy leugrik az ágyról, és órákig csak énekelt. Ezek azok a dolgok, amikre emlékszem.” – mondta a színész.

Kate Hudson minden alkalmat megragad, hogy lerója a tiszteletét

Kurt Russel 70. születésnapján Kate egy bejegyzéssel kedveskedett neki a közösségi médiában. Meg akarta mutatni a világnak, milyen hálás érte, amiért része az életének: „Az a fajta apa, aki azt mondja, mindig szállj vissza a lóra. Az a fajta apa, aki azt mondja, soha ne hagyj ki egyetlen előadást vagy meccset sem. Az a fajta apa, aki a gyerekeit helyezi mindenek fölé. Eredeti. Egyedi. Erős, intelligens, tehetséges, hűséges családapa. Megtanította nekem, hogy a köztünk lévő különbségek ellenére mindannyian hatalmas szeretetben élhetünk.”

Kurt nagyszerű nagyapja Kate gyerekeinek

Kétség sem fér hozzá, hogy Kurt Russel nagyszerű apa. De amikor Kate Hudson édesanya lett, a nagyapa szerepét is ugyanolyan örömmel vállalta. Egy nemrég készült interjúban azt mondta: „Nagyszerű dolog megtenni valamit az unokáidért.” Kurt Russel továbbra is ugyanúgy szereti és támogatja a családját, és mindig is igazi példaképet jelentett Kate számára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet